fb

Tu ai putea să te epilezi în fiecare zi, să faci zeci de lucruri în timp record, să naști câțiva copii, să iubești cu toată ființa, să îți faci carieră și să ai mereu zâmbetul pe buze? Despre femei

Bărbații vor spune că femeile vor prea mult și femeile vor spune că bărbații au prea puțin. Înțelegi însă până la urmă că nu e în ce vrei și ce ai, dar în ce poți. Atunci, în acel moment de cotitură în care două suflete se cunosc și se unesc, când ești gata să accepți un om pentru o noapte, un an sau pentru toată viața, când vrei să critici sau să apreciezi, să dai o singură întrebare: tu ai putea?

Tu ai putea să fii veselă, plângăcioasă, rebelă, cuminte, enervantă, moale, copilă și femeie în același timp? Să-ți schimb stările de la o secundă al alta, să vrei întotdeauna ceva și nu întotdeauna să știi ce vrei?

Tu ai putea să stai trei ore în fața oglinzii, apoi trei ore la shopping, apoi câteva ore să privești telenovele, apoi toată ziua să stai pe tocuri? Și în tot acest timp să faci o mulțime de alte lucruri, pe care dacă le-ai aduna logic ar lua câteva zile bune?

Tu ai putea să aștepți 9 luni un copil, cu toate oboselile, stările și durerile, apoi să ai câteva ore de travaliu, apoi să îți oferi toată dragostea și priceperea copilului ani buni și după asta tot pe atâția ani să îți fie dor de el? Și când te gândești că pot fi și doi și trei și cinci copii.

Tu ai putea să faci sex fără să iubești sau să iubești fără să ai? Să suferi după fiecare relație eșuată și apoi tot după fiecare să-ți revii de pară nimic nu a fost? Tu ai putea de dragul cuiva să uiți ce ai vrut înainte, să trăiești pentru el, să construiești pentru voi și să vrei cu fiecare zi mai mult, mai al tău?

Tu ai putea să te pregătești o zi întreagă pentur ceva și în ultimile cinci minute să zici că nu mai mergi nicăieri? Sau să te superi din nimic? Sau să ierți la fel de repede? Sau vorbești mult și după ce ai vorbit să înțelegi că încă nu ai spus totul?

Tu ai putea în timp ce faci tot ce este scris mai sus, să te gândești la o carieră, să devii femeie de succes, să îți realizezi visurile, să îți iubești soțul, să participi la multe și diferite evenimente, să le organizezi tu singură și să ai întrebări legate de existență?

Tu ai putea să te epilezi în fiecare zi, să faci zeci de lucruri în timp record, să naști câțiva copii, să iubești cu toată ființa, să îți faci carieră și să ai mereu zâmbetul pe buze? 

Ai putea? Nu cred. Ele însă pot. La ele asta e în sânge, e predestinarea lor. Bărbații nu trebuie decât să iubească, să aibă grijă și să ofere încredere unei femei. Pentru că fără femei nu am fi nimic.