Trucuri simple și eficiente care te vor ajuta să-ți păstrezi tinerețea și frumusețea!

Fiecare femeie își dorește ca pielea, părul și corpul ei să arate, întotdeauna, atrăgător și fresh. Dar pentru aceasta nu este deloc obligatoriu să ne adresăm chirurgilor și să recurgem la operații plastice. E suficient să îndeplinim regulat aceste trucuri simple și accesibile pentru fiecare din noi.

Acoperirea imperfecțiunilor cu produse cremoase

Pielea femeilor de peste 30 de ani trece prin modificări considerabile. Apar riduri, iar micile imperfecțiuni devin mai evidente. De aceea, e foarte important să evităm la maxim orice gen de pudră, pentru că ea nu acoperă, ci dimpotrivă – amplifică ridurile mimice. Produsele cosmetice sub formă de cremă sunt cele mai binevenite în acest sens.

Machiajul cât mai natural al sprâncenelor

Sprâncenele conturate mult prea clar „ne îmbătrânesc” aparența extrem de mult. Găsește nuanța ce se potrivește perfect cu culoarea părului tău. De asemenea, e bine să renunți la creion și să treci la farduri nude. Utilizarea acestora va crea un efect mult mai firesc și neutru.

Culoarea maro în machiaj

Maro-ul arată foarte bine în orice gen de machiaj. Fie un make-up nude de zi sau unul accentuat de seară. Ar fi minunat dacă ai putea înlocui negrul cu maro-ul. Imperfecțiunile pielii nu ar mai fi atât de pronunțate, iar privirea ar fi mai moale și mai tânără.

Nuanțele calde în machiaj

Pielea femeilor mai vârstnice se armonizează extrem de bine cu nuanțele calde, precum sunt: auriul, bej-ul, culoarea caramel, etc. În schimb, nuanțele reci, gen: albastru, purpuriu sau negru par mult mai agresive, pe alocuri chiar ridicole.

Efectul salvator al highlighter-ului

Pielea hidratată arată mult mai bine, decât cea aparent presată de o „tonă” de machiaj. Putem ajunge la acest efect sănătos al pielii, folosind highlighter-ul. El ne va face pielea să strălucească, în sensul direct al cuvântului. Highlighter-ul poate fi aplicat pe partea superioară a nasului și a obrajilor sau amestecat cu fondul de ten și aplicat pe toată suprafața feței.

Nuanțele mate în machiaj

În primul rând acestea se referă la farduri. Dar e esențială și evitarea luciului de buze și înlocuirea acestuia cu un ruj mat. Aceste nuanțe arată mult mai scump, în același timp, întinerindu-ne.

Măști hidratante și uleiuri pentru păr

Părul contează cel mai mult în conturarea aparenței noastre generale. De aceea, este extrem de important să avem grijă de el, făcând regulat diverse măști acasă sau la salon și să aplicăm diverse produse de calitate și uleiuri naturale, care-l vor face să arate mult mai sănătos, atât din interior, cât și din exterior.

Sursa :