Trei sfaturi care-ţi vor salva relaţia de la eșec și-l vor apropia din nou pe omul iubit

Dacă simți că partenerul s-a distanţat de tine şi este mai indiferent în relaţie, atunci trebuie să ştii aceste 3 lucruri:

Bărbaţii sunt mai predispuşi să înşele „super-modelele”, decât „femeile-simple”.

Aproape fiecare din noi face parte din aşa-numita clasă a femeilor simple. În acelaşi context, un studiu recent a arătat că 48% dintre bărbaţii care şi-au înşelat vreodată partenera, au făcut-o din cauza insatisfacţiei emoţionale.

Deci, rezultă că în astfel de momente nu trebuie să ne blamăm nici pe noi înşine, nici pe ei, întrucât lucrurile nu se bazează în exclusivitate pe aspectul fizic, ci pe calităţile noastre interioare, care necesită mult lucru asupra lor.

Cea mai sensibilă zonă erogenă a bărbaţilor este CREIERUL!

Niciun fel de dietă şi niciun fel de lengerie nouă nu-i vor dărui atâtea emoţii, cât o provocare intelectuală constantă. El te va vedea dintr-o altă ipostază. Vei deveni un mister, dar şi o sursă de motivaţie pentru el.

Şi crede-mă, toate aspectele relaţiei voastre, fie ele de factură spirituală sau trupească, vor deveni mai ,,dulci“. Deci tinde spre un progres intelectual, căci doar astfel îl vei putea fascina la orice vârstă.

Ai grijă de sănătatea lui emoţională, acesta e fundamentul unei relaţii de succes.

Femeile contemporane sunt educate sub aspect feminist, ele pledează pentru independenţă şi putere în toate aspectele vieţii lor. Acest fapt este, la prima aparenţă, un progres social, dar el are şi părţi negative.

Femeile devin mai dure, mai ostile şi mai distante faţă de starea spirituală a partenerilor lor, uitând că sensibilitatea emoţională, grija şi susţinerea sunt cele 3 elemente de bază, care asigură sănătatea emoţională a oricărui cuplu.

Deci, nu uitaţi să fiţi blânde, feminine şi grijulii cu partenerii voştri, căci doar astfel veţi putea ajunge la o armonie absolută în cadrul cuplului din care faceţi parte.

Sursa :