Trei reguli de aur ale unei femei fericite în viață și în dragoste

În acest articol vrem să ne împărtășim cu 3 reguli utile ale unei femei fericite. Urmându-le, vei putea deveni cea mai autentică și uimitoare versiune a ta.

1. Oricare bărbat este demn să te curteze atât timp cât nu ți-a demonstrat contrariul

Iubirea adevărată se manifestă treptat. O femeie trebuie să se lase curtată chiar și atunci când nu este sigură în privința bărbatului care îi acordă atenție.

O femeie demna trebuie să rămână respectoasă într-o asemenea situație, aceasta dă dovadă de nivelul ei de educație.

Atunci când relația pornește pe o cale greșită, iar femeia nu se mai simte apreciată, relația trebuie încheiata. Multe femei aleg să nu schimbe nimic uitând ce presupune o relație sănătoasă. Te afli într-un cuplu cu perspectivă atunci când simți grija și străduința partenerului tău.

Femeile nu trebuie sa accepte tot felul de intruși gata să primească toată energia lor fără a oferi ceva in schimb. Nu iți fie frică să îi refuzi unui bărbat care nu este în stare să îți ofere tot ce ai nevoie.

Anume din acest motiv, multe femei nu s-au descoperit pe sine și nu s-au manifestat la adevărata lor valoare.

O femeie trebuie să se simtă fericită alături de partenerul său chiar și atunci când relația lor încă nu a devenit serioasă.

2. Poți să te întâlnești cu mai mulți bărbați în viață, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa întreții relații intime cu toți

Pentru un bărbat, de cele mai multe ori, relațiile intime presupun plăcerea trupească în sine. Pentru o femeie actul fizic prezintă o importanță minoră.

Femeile au nevoie de gesturi de atenție, complimente și cadouri, fie ele chiar simbolice.

O femeie inteligentă cunoaște diferența dintre a se întâlni cu cineva și a se culca cu cineva.

Dacă un bărbat întreține relații intime cu tine înainte de a a-ți cunoaște mai bine caracterul, principiile și pasiunile, cel mai probabil, el nu va fi cointeresat să facă acest lucru mai târziu.

3. Nu datorezi absolut nimic unui bărbat care îți acordă semne de atenție (cu excepția unui zâmbet)

O femeie trebuie să se implice într-o relație doar atunci când vede un viitor prosper alături de bărbatul de alături.

Reține că trebuie să îți petreci timpul doar cu oamenii care te îți ridică stima de sine, nicidecum contrariul.

Zeci și sute de ani în urmă, femeile erau lipsite de dreptul de a-și alege partenerul. Acum această opțiune trebuie folosită la maxim.

Dacă un potențial partener îți cere lucruri pe care nu vrei să le faci în schimbul atenției sale, atunci trebuie să închei comunicarea cu această persoană.

O femeie nu este obligată să joace un anumit rol și nu este obligată sa fie recunoscătoare pentru ceva ce nu a cerut.

Sursa :