Trei obişnuinţe care vă vor ajuta să păstraţi „chimia” dintre voi pentru toată viața

Orice relaţie are nevoie de o serie de ritualuri, obişnuinţe sau tradiţii, pe care trebuie să le îndepliniţi în vremurile frumoase, dar şi în cele complicate.

Acestea ne ajută să păstrăm fiorii, afecţiunea şi ataşamentul faţă de partenerul nostru. Este necesar să le îndeplinim zilnic, pentru a garanta calitatea şi continuitatea acestei ,,chimii” în cadrul relaţiei.

Înainte de a vă scula din pat şi de a vă începe rutina zilnică, îmbrăţişaţi-vă

Chiar dacă v-aţi trezit de la plânsul bebeluşului, nu uitaţi să vă  întoarceţi în pat după ce l-aţi liniştit şi să vă îmbrăţişaţi partenerul câteva minute. Acest proces va crea o atmosferă intimă şi o energie erotică incredibilă între voi, astfel făcându-vă mai sensibili şi mai apropiaţi, unul de celălalt.

Găsiţi măcar câteva clipe libere, pentru a vă apela sau a-i scrie un mesaj partenerului, în timpul serviciului

I-aţi putea scrie o glumă, l-aţi putea întreba cum îi merge ziua sau chiar aţi putea flirta puţin. Credeţi-mă, puteţi găsi câteva minute pentru asta, în orice zi.

Vorbiţi despre sentimentele voastre, în fiecare zi

Chiar şi 10 minute pe zi, vor fi îsuficiente. Nici nu aveţi nevoie de mai mult timp. Dimineaţa sau seara, concentrați-vă pe stările voastre lăuntrice, nu pe lucrurile care trebuie să le faceţi astăzi.

Aceste 10 minute sunt absolut necesare, pentru a păstra armonia şi sinceritatea în relaţie. Ele arată nivelul de efort pe care îl depuneţi, zinic, în relaţie.

Sursa :