Trei motive importante de ce el niciodată nu-şi va lăsa soţia pentru tine și de ce trebuie să-l lași tu!

Imediat după ce relaţia a început şi el a reuşit deja să-ţi cucerească inima, iubitul tău afirmă că e căsătorit şi că ziua divorţului se apropie. Te simţi trădată dar totuşi îi mai dai o şansă pentru că el este unicul care te face să simţi lucruri extraordinare…

Şi atunci te întrebi: „Cum a reușit un bărbat atât de cumsecade să te mintă până acum?”

Din păcate, aşa gen de lucruri de întâmplă foarte des. Bărbaţii care ulterior se dovedesc a fi infideli, cu o experienţă radicală în acest sens, îşi ascund statutul de soţ fericit, folosind masca victimei dezamăgite în propriul mariaj.

Totuşi, în caz că ai dat peste un astfel de bărbat, nu te grăbi să te blamezi, presându-te cu sute de mustrări de conştiinţă. Importat în acest caz este să încetezi relaţia cât de repede e posibil, pentru a putea fi gata pentru un partener corect.

Pentru a te convinge până la urmă, am pregătit câteva motive argumentate, de ce el niciodată nu-şi va lăsa soţia, chiar şi pentru tine:

Divorţutile costă mult

Cercetările arată că un procent considerabil din bărbaţii nefericiţi în căsnicie refuză divorţul din cauza cheltuielilor pe care vor trebui să le suporte.

Copiii complică procesul de divorţ

Dacă iubitul tău are copii, acest fapt va complica în mod onsiderabil lucrurile. În multe cazuri, bărbaţii infideli se justifică în faţa amantelor, prin faptul că-şi fac griji de sănătatea psihologică a copiilor, de aceea nu pot divorţa. Cel mai neplăcut lucru este că nu-i poţi reproşa nimic, altfel rişti să pari egoistă.

Afectivitatea psihologică

Mariajul creează o legătură psihologico-afectivă foarte puternică în cadrul relaţiei. Intimitatea, confortul şi încrederea sunt lucruri care definesc această legătură spirituală dintre parteneri. Problema este una: chiar dacă cei doi sunt nefericiţi împreună, adesea această senzaţie duală continuă să existe şi să împiedice partenerii să realizeze situaţia adevărată a relaţiei lor.

De aceea nicio amantă nu e în stare să rupă această legătură dintre soţ şi soţie.

Dacă voia să o facă, era să o facă demult

Dacă el te-ar iubi, cu adevărat și din tot sufletul şi dacă ar vrea un viitor alături de tine, ar fi făcut ceva în acest sens, cu mult timp în urmă. De aceea, nu-ţi fă iluzii false şi nu încerca să-l convingi să facă lucruri pe care nu şi le doreşte.

Învaţă-te să te iubeşti. Lasă-l. O perioadă o să suferi, dar apoi îţi vei reveni şi vei întâlni un bărbat care te va merita, cu adevărat. Ai grijă de tine şi de sănătatea ta psihologică.

Sursa :