Trei lucruri pe care trebuie să le oferi bărbatului tău, pentru ca acesta să-ți poată oferi toată dragostea lui

Dincolo de faptul că suntem unici și că fiecare dintre noi are o balanță a intereselor, există așteptări de bază pe care le au femeile și așteptări de bază pe care le au bărbații. Nu sunt capricii și nici fantezii, e o necesitate vitală – să primești ceva.

Sunt trei lucruri pe care un bărbat este vital să le primească de la o femeie, respectiv sunt necesare trei calități ale femeii, ca bărbatul să se dezvolte alături de ea. Dacă nu se dezvoltă, nimic nu va mai fi la fel.

1. Autoîmplinirea. E capacitatea de a te bucura, indiferent de circumstanțe. Dacă femeia se simte bine, dacă se bucură de ceea ce face, ea generează energie.

În primul rând femeia trebuie să facă ceea ce îi place. Dacă femeia este împlinită, bărbatul va primi din partea ei suficientă energie pozitivă. Fericirea personală a femeii este capacitatea acesteia de a se bucura de viață. Aceasta nu trebuie să perceapă bărbatul ca o fabrică de putere și de bani și mai mult de atât, nu trebuie să-l critice și să-l înjosească.

Dacă a ales să fie alături de el, atunci trebuie să-l aprecieze. Deseori se întâmplă ca doi oameni să trăiască împreună o viață și să nu știe ce au vrut unul de la celălalt. Întreabă-te: cine sunt eu? Cine este el? Ce vreau eu? Ce vrea el?

2. Capacitatea de a crede în omul alături de care ești. Interacțiunea cu un bărbat este o interacțiune la nivel energetic. Dacă emanăm neplăcere și nemulțumire, bărbatul primește un semnal de respingere. E important să crezi în bărbat, altfel mai bine te desparți de el.

Cât de mult nu ai masca neîncrederea ta în el, acesta își va da seama. Iar atunci nimic nu va ieși bine.

3. Cunoașterea felului în care suntem construiți, a faptului că oamenii au anumite instrumente de reacție.

Cunoașterea naturii noastre, feminine și masculine e în următorul aspect: suntem diferiți și este important să învățăm cine sunt el și cine este el pentru a putea interacționa.

Mereu vom vorbi limbi diferite în momentul comunicării. Aceasta și este minunea vieții: să poți să iubești, să fii fericit, să simți apropierea, să cunoști lumea alături de un om care nu-ți seamănă.

Nu critica bărbatul – înțelege-l. Învață cum este construită psihologia acestuia. Înțelege că ei gândesc diferit. Atunci între voi va exista o conexiune și un schimb de energie unic, capabil să nască dragoste și fericire.

Sursa :