Trebuie să înveți să aștepți, ca apoi să ajungi cea mai fericită femeie de pe pământ

Dacă vrei totul și acest tot îl vrei acum, probabil gândești greșit. Dacă într-o dimineaţă te trezești în pat cu un bărbat și în altă dimineață cu altul și pe lângă asta vrei relație serioasă, probabil gândești greșit. Dacă suferi și îți place că suferi, dar mai vrei și fericire, probabil gândești greșit. Trebuie să înveți să te respecți și să fii corectă, ca să ai ce vrei. Trebuie să înveți să iubești, ca să te iubească. Trebuie să înveți să aștepți, ca să fii o femeie împlinită.

Nu ai cum să fii fericită, dacă gândești trist. Nu ai cum să obții totul, dacă vrei și nu faci nimic. Uneori fericirea vine după ani de așteptare, alteori nu mai vine niciodată, pentru că ai reuși să-ți complici suficient de mult viața în loc să fii corectă. Dragostea niciodată nu a fost atrasă de femei de ocazie, de femei cu interese. Cei care se lasă cuceriți de așa femei și se îndrăgostesc la început, până la urmă își dau seama că e în zadar și lasă. Uneori lasă în cel mai nepotrivit moment pentru ea. De aia lucrurile de lungă durată se gândesc din timp. Fericirea se construiește din timp.

Trebuie să nu fugi după primul întâlnit. Trebuie să nu fugi după fericire. Ai grijă de sufletul tău la fel de mult cum ai grijă de corpul tău. Ai grijă de visurile tale. Ai grijă ce faci azi, pentru că asta va influența unde vei fi mâine. Dacă nu găsești acum, așteaptă. Dacă nu îți plac oamenii din prezent, așteaptă. Dacă nu vrei azi, așteaptă. Așa într-o zi vei găsi ce cauți și vei fi cu adevărat fericită.

Trebuie să înveți să aștepți, ca apoi să ajungi cea mai fericită femeie de pe pământ. – citat cu autor anonim