Trebuie să înțelegi un singur lucru: să cucerești o femeie este ușor, să păstrezi relația și femeia de lângă tine – este cel mai dificil

Trebuie să înțelegi un singur lucru: a cuceri o femeie nu este deloc complicat. Majoritatea bărbaților sunt capabili de asta și le reușește de multe ori. Fiecare bărbat cel puțin odată în viață a cucerit o femeie.

Relația începe cu dragoste: cu realizarea faptului că cealaltă persoană e mereu în gândul tău, te atrage de la primile întâlniri cu săruturi timide și mărturisiri emoționate, cu un val de pasiune care vă cuprinde pe ambii.

Apoi totul dispare. Plictisul și rutina vieții ucid pasiunea. Totul se pierde. În loc de sentimente apare un gol care se umple  cu indiferență. Relația se sfârșește sau devine insuportabilă.

Bărbatul și femeia încep să caute ceea ce le lipsește amândurora. Să cucerești o femeie este ușor, uite să păstrezi relația și femeia de lângă tine – este cel mai dificil.

O realție poate fi salvată de cel care a creat-o. Nu-i  dărui cadouri în zile de sărbătoare – nu este o surpriză, nici nu-i demonstrezi că-i oferi atenție. Pentru a păstra relația trebuie să-i oferi fericire femeii de lângă tine fără niciun motiv. Sentimentele nu au nevoie de motive.

Femeilor le plac florile, surprizele și cadourile, deoarece așa se simt importante și iubite. Grija permanentă față de o femeie – acesta e secretul salvării unei relații de la durere. Chiar dacă atenția trebuie să fie reciprocă, bărbatul este cel care face primul pas.

Pentru a primi trebuie să oferi. Bărbații nu observă la o femeie ceea ce contează cu adevărat. Le văd  pe toate frumoase și sexy. Atractive și periculoase. Da, e adevărat asta, însă dacă ar privi mai bine, vor vedea niște femei care atât de mult vor să se piardă în brațele unui om de încredere. Frumusețea exterioară e instabilă.

Iar cea din interior mereu e aceeași. De-a lungul anilor femeile nu s-au schimbat în interior – au rămas niște copile. Comportamentul lor s-a transformat, dar asta e o metodă de a se proteja. Realizând acest lucru vei înțelege cum să o păstrezi lângă tine. Este necesar să o cucerești ca pe un copil. Secretul e simplu: atenția și grija față de ea.

Spune-i bună dimineața, întreab-o cum se simte, dacă a mâncat sau dacă s-a îmbrăcat cu haine calde atunci când afară e rece. Ascult-o și pur și simplu îmbrățișeaz-o. Fii capabil să o ajuți atunci când are nevoie de tine. Fii bărbatul în care  va avea încredere și se va regăsi. Astfel de lucruri mici într-o relație au un rol important. Datorită lor apare încrederea. Acesta e secretul și nu e deloc dificil.

Să cucerești o femeie este ușor, uite să păstrezi relația și femeia de lângă tine – este cel mai dificil. Însă dacă știi cum să o faci, vei avea parte de cel mai neprețuit lucru – dragostea!

via: cluber.com