Trebuie să crezi în bărbatul de lângă tine! Iată de ce numai așa poți să ai parte de toată dragostea lui

Te rog, ai încredere în bărbați. Crede în tatăl, bunicul, fratele și soțul tău. Crede așa cum e capabilă să o facă doar o femeie: cu căldură, dragoste, grijă, multă răbdare, înțelegere.

Numai femeia poate schimba un bărbat crezând în el. Nu trebuie să-l cicălești și să-l controlezi, crede în el. Atât.

Nu-l compara cu alți bărbați. Dacă o faci, îi demonstrezi că sunt alții mai buni decât el și nu crezi în capacitățile pe care le are.

Fiecare bărbat din viața ta nu este o întâmplare, fiecare e unic și te ajută să te înțelegi pe tine însăți. Încurajează-l la fapte mari. Crede în bărbatul tău și nu uita: că credința și loialitatea sunt pe aceeași balanță. Nu-ți pierde credința, speră. Nu uita să-i spui că e cel mai bun, e cel mai minunat. Dăruiște-i iubirea ta.

Trebuie să știi: atât timp cât nu crezi în bărbatul tău, el simte acest lucru, chiar dacă nu-ți spune, devine neîncrezător și dorește să demonstreze lumii și ție că e demn să fie tratat cu dragoste. El merită să fie iubit, fără nici o dovadă.

Nu-ți răni bărbatul. Nu-l critica mereu și nu-i spune ce să facă. Responsabilitatea ia naștere cu ajutorul încrederii, nu a controlului. E ușor să iubești un bărbat care crede în el. Chiar și cei mai puternici bărbați au avut nevoie de cineva care să creadă în ei și să-i iubească. Crede în bărbatul tău atunci când e piedut printre gânduri. Crede în el, chiar dacă nu câștigă mulți bani. Crede în el și atunci când nu este puternic. Pur și simplu crede.

Spui că el nu e bărbatul în care vrei să ai încredere? Dar tu încearcă. Încearcă să fii cea care crede în el și atunci vei vedea că va fi capabil să miște și munții din loc.

Când femeia crede în bărbatul ei, trezește în el cele mai frumoase calități. Datorită iubirii și sprijinului pe care îl oferă, el își formează aptitudinile și abilitățile.

Crede-mă, atunci el te va iubi de o sută de ori mai mult.

Sursa :