Trăsături unice de caracter ale femeilor, în funcție de luna în care s-au născut!

Poţi afla multe lucruri despre caracterul unei femei, în funcție de luna în care s-a născut. Primele luni de viață sunt importante pentru subconștient, respectiv ele înfluențează o bună parte din trăsăturile specifice unei persoane.

Iată ce trăsături de caracter au femeile, în funcție de luna nașterii:

Ianuarie

Femeile născute în Ianuarie se remarcă prin ambiție şi dorinţa pentru ordine. Au o abordare foarte serioasă faţă de relaţii şi viaţă, uneori sunt prea critice sau chiar pretențioase, dar în sens bun. Nu preferă să vorbeacă despre propriile lor sentimente.

Dacă îţi doreşti să fii alături de ea, e neapărat să ai aceleași viziuni asupra vieții.

Februarie

Sunt foarte romantice și nu orice bărbat le poate înțelege. Nu oricine le poate răbda schimbarea bruscă de dispoziție, deci au nevoie de un bărbat special alături. Au o imaginație uimitoare și capacitatea de a gândi abstract. Dacă cel puțin o dată o vei minți, nu o vei mai vedea a doua oară.

Martie

Femeile născute în luna martie sunt carismatice, fermecătoare și foarte loiale. Lor poți să le spui orice secret. Se vor îndrăgosti greu, dar o vor face în cel mai sincer mod, cel mai probabil pentru toată viața.

Aprilie

Femeile născute în luna aprilie sunt extrem de sociabile. Sunt geloase şi orice ceartă este o adevărată explozie de emoții. Cel mai bine e să nu-i dai motive de gelozie.

Ea te va face cel mai fericit bărbat de pe Pământ. Ai grijă să nu o pierzi, odată ce o vei cuceri.

Mai

Sunt cele mai loiale convingerilor proprii. Au un exterior foarte atractiv, deci sunt periculoase pentru orice bărbat care se va îndrăgosti de ele. Dacă nu vor simți sentimente reciproce, e de rău pentru partener.

Iunie

Sunt femei curioase, extrem de sociabile, creative. Întotdeauna spun ceea ce gândesc şi niciodată nu-şi ascund emoțiile. În dragoste sunt jucători periculoși.

Iulie

Sunt cele mai integre și oneste. Pentru mulți rămân a fi misterioase și inaccesibile. Un detaliu important: dacă cel puțin o dată o vei minți, o vei pierde pentru totdeauna.

August

Au un simț al umorului unic, însă nu iubesc când cineva face glume pe seama lor. Își doresc mereu să fie în centrul atenției și, de obicei, asta și obțin.

Septembrie

Bunătatea, disciplina şi frumusețea exterioară sunt cele mai importante calități ale lor. În viață sunt atente și de multe or răzbunătoare. Nu sunt pentru bărbații care vor femei de-o noapte.

Octombrie

Au un caracter puternic, niciodată nu vor plânge în faţa altor oameni și nu-şi vor deschide sufletul în faţa oricui. Alte femei uneori le urăsc, fiind invidioase.

Noiembrie

Femeile născute în luna noiembrie mereu vor fi cu un pas înaintea altora. Sunt active și recunosc ușor minciuna. Cu ele niciodată nu te plictisești.

Decembrie

Femeile născute în decembrie se deosebesc printr-un caracter extrem de nerăbdător. Sunt şi foarte norocoase. Ele știu cel mai bine cum să înveselească bărbații. Secretul este inima lor deschisă.

Sursa :