Femeie, trăiește liberă. Cu adevărat. După cum îți dictează inima. Și nu ține cont de gurile rele!

Ne este dificil să spunem că o femeie poate fi liberă. Mai curând ea poate fi divorțată, concentrată pe carieră, materialistă. Apoi, bărbatul fără femeie este considerat un luptător, pe când femeia fără bărbat – o nefericită.

Fiecare om vrea să găsească alt om alături de care să poată realiza cel mai puternic schimb de energie, alături de care să fie apropiat spiritual și emoțional. Dar aceasta este o cale – una matură, conștientă.

Într-o societate cu standarte duble, o femeie practic nu are dreptul să aleagă. Din motive diferite: fie va începe să aleagă cu adevărat și va înțelege că omul de alături nu i se potrivește, fie că va înceta să se atașeze emoțional, trezind în ea libertatea de alegere, fie nu-și va mai putea ignora dorințele interioare, iar asta va da peste cap regulile.

S-ar părea că femeii nu i se poate una, alta, cealaltă. Eu însă vă zic: se poate. Femeile libere pot să facă orice. Ca și bărbații liberi. Ea poate să se îndrăgostească și să fie apoi dezamăgită.

Poate să se implice într-o relație și să plece din ea, când lucrurile nu merg bine. Poate să vrea intimitate și să o primească. Poate să trăiască liber și cu gust.

Am venit pe această lume să trăim, nu să ne fie teamă. Nu să ascultăm convingerile cuiva că așa se poate și așa nu se poate. Este viața ta, lumea ta, alegerile tale, prezentul și trecutul tău.

Omul judecă alt om pentru ceea ce el singur nu poate face. Ține minte asta. Și trăiește liberă. Cu adevărat. După cum îți dictează inima.

Sursa :