Trădarea este o alegere. Dacă iubești sincer nu vei provoca suferință!

Trădarea are rădăcini adânci în conștiința omului.

Precum observăm, originea trădării se află în conștientul colectiv. Acest sentiment este prezent încă de la începuturi. Trădarea poate exista, doar dacă la început a fost prezentă încrederea. Nu ne poate trăda un străin sau un dușman, ci doar omul în care credem.

Se poate să-ți asiguri relația de o eventuală trădare?

Cu părere de rău, oamenii care au trecut printr-o trădare nu-și permit niciun risc. Iar într-o eventuală relație cer de la al lor partener jurăminte de fidelitate și iubire veșnică. Nu sunt greșeli care duc spre trădare și nici nu poți să-ți controlezi partenerul ca să nu te trădeze. Trădarea este un sentiment care ține de viață și de calea individuală a fiecărui om.

Cât de dureros ar fi, trebuie să treci peste trădare.

Atunci când afli că ai fost trădat de partenerul de cuplu sau de prieten este devastator sau poate fi tragic. Apar sentimentele de răzbunare. Dorești să negi valorile celuilalt. Trădarea e ca o rană vizibilă pe care ai vrea să o acoperi ca să nu se vadă, în loc să o tratezi. E recomnadabil să conștientizezi situația în care te afli și să o accepți.

Trădareae o alegere.

Cât de straniu ar suna, dar trădarea e o alegere. Nu are în spate greșeli care ar scuza fapta pe care ai săvârșit-o. Ai trădat pentru că nu ai iubit, pentru că nu te-ai mai regăsit în omul de alături. Poate ai fost răscolit de amintiri în clipa când ai văzut un chip counoscut cu care cândva te-ai iubit. Ai avut șansa să faci un pas în urmă sau să te lași condus de emoții și origoliu. E alegerea ta pe care trebuie să ți-o asumi.

Cu drag, Mary!