“Toți mă plac. Atunci de ce sunt veșnic singură?” – despre femeile care au obosit să fie singure

Din ce în ce mai multe reprezentante ale sexului frumos, deși fac totul pentru a se demonstra amabile, plăcute și cu un aspect cât se poate de atrăgător, nu reușesc să-și găsească un partener pe măsură.

Fraze de tipul: „Toată lumea e de acord că sunt simpatică, dar eu nu reușesc să-mi găsesc omul potrivit”, sunt tot mai frecvente în jurul nostru.

Dar la baza acestui fenomen se află un motiv simplu de identificat, dar pe care oamenii tind să-l ignore cu bună știință: în iubire câștigă cel ce e autentic.

Este vorba mai exact despre femei care sunt convinse că dispun de un potențial considerabil pentru a-și întemeia o relaie stabilă cu un bărbat, dar nu izbutesc să ducă lucrurile până la capăt pentru că le lipsește o calitate esențială: onestitatea.Onestitatea față de propria persoană și față de ceillalți.

Deși ar putea părea surprinzător, femei atrăgătoare, aflate în plină carieră, inteligente și cu simtul umorului, se trezesc că nu au un partener cu care să se prezinte la o serată de gală, sau la un eveniment special, unde „dă bine să fie însoțite”.

Și atunci încep să se plângă, acuzând sexul opus pentru lipsa de tact, personalitate, inițiativă și/sau spirit de observație, ca și cum nu s-ar mai afla pe fața planetei un exemplar masculin în măsură să corespundă standardelor lor.

O femeie prețioasă, care stă singură-acasă

Deși îl au pe vino’ncoa’, femeile din această categorie cunosc o mulțime de bărbați, fără să stabilească o a doua întâlnire, ca și cum entuziasmul inițial s-ar destrăma spontan, odată cu primul „la revedere”.

Istoria se repetă până când devine obositoare, sâcâitoare și frustrantă. Acesta este momentul în care ar fi necesară o auto-analiză menită să dezvăluie acel ingredient lipsă din rețeta unei relații incipiente.

A avea careul de ași în mână, nu e suficient în iubire. E nevoie de a demonstra naturalețe, de a evita prefăcătoria sub orice formă, de a nu juca un rol teatral atunci când se întâlnește o persoană interesantă.

A vorbi mai puțin și a asculta mai mult s-ar putea demonstra o veritabilă armă de seducție, nu e nevoie să te străduiești să atragi atenția cu orice chip, ci să fii tu însăți, cu o privire deschisă și o atitudine onestă, care nu va trece neobservată.

Se pare că și la acest capitol functionează din plin regula potrivit căreia „less is more” – cea menită să asigure un partener care te va conduce acasă cu plăcere, dorindu-și să te întâlnească din nou… și din nou… și din nou...

Sursa :