Toți bărbații sunt la fel – în afară de cel pe care l-ai cunoscut și l-ai iubit cu adevărat

Îmi plac femeile care au acumulat suficientă experiență, încât nu mai sunt în stare să compare un om cu alt om, care deja a rămas undeva pe un alt drum, așteptând la o stație ca să ia un alt tren. Astfel de femei mă ajută să mă descopăr, să aflu că pot fi mai bun decât am fost.

Nebuniile pe care le ascund în minte sunt unice. Nu-mi este frică să mă îndrăgostesc de o astfel de femeie, fiindcă știu că lângă ea nu mă voi plictisi, nu mă voi simți inferior și nu voi fi comparat cu fostul. Până la urmă, așa cum unei femei nu-i place să fie comparată cu cineva din trecut, la fel și unui bărbat nu-i este pe plac atunci când i se spune care sărut a fost mai bun și care îmbrățișare mai puternică. Sunt sigur că această femeie mă va vedea diferit. Toți bărbații, inclusiv și cei care vor dori să o cucerească, vor semăna între ei, vor fi la fel, vor avea atât de multe comun. Doar eu voi fi deosebit. Pentru că voi fi apreciat și important pentur ea. Pentru că mă va iubi.

Până la urmă asta face diferența. Nu banii, nu fizicul, nu cuvintele, ci dragostea. Dragostea unei femei pentru bărbatul ei este unică și nu o poți înlocui cu nimic. Dacă nu e dragoste, apar reproșuri, apar îndoieli și dorința de a compara. Dacă este dragoste – este și acceptare, pasiune, încredere și siguranța că omul de alături e cel mai bun, chiar dacă pe departe nu este așa.

Cel mai important lucru în viața asta e că atunci când te îndrăgostești cu adevărat: „Toți bărbații sunt la fel – în afară de cel  pe care l-ai cunoscut și l-ai iubit cu adevărat. Și încă îl mai iubești.” – Mae West