Toți bărbații spun: „vreau o femeie simplă.” Dar niciunul nu va alege o romaniță dintre trandafiri

Să vrei alături o femeie simplă și să cauți la ea lucruri complexe e ca și cum ai cere o picătură și ai vrea ca ea să fie totuși ocean. Nu îndrăznești să apreciezi simplitatea, dar îndrăznești să ceri lucruri simple de la o femeie care a trecut prin experiențe de viață și care deja are un trecut. Și tu ai un trecut. Și restul lumii are un trecut. Atunci să te întrebi ce înseamnă simplu pentru tine și dacă ești dispus să-l accepți pentru tot restul vieții. Vei fi surprins de propriul răspuns.

Vrei să ai alături o femeie fericită, dar nu ești dispus să o faci să se simtă astfel. Vrei o femeie de încredere, dar prea puține motive de fidelitate îi oferi. Vrei ca ea să vorbească frumos, să știe să te susțină și să te îndrume uneori. Dar tu, tu de ce înjuri, dece ești indiferent, de ce respingi? De la alegerile noastre până la confirmarea că ceea ce am ales e potrivit, mereu ne dorim mai mult. Vrem ceea ce ți-a propus inima să iubească și sufletul să înțeleagă. Vreo o femeie deosebită, dar oare cât de speciali suntem noi?

Nu există bărbat care să nu vrea să-l țină de mână o femeie frumoasă, la chip și la suflet. Nu există bărbat care să nu aprecieze o femeie descurcăreață, dezghețată, una cu experiență chiar, o femeie matură și înțeleaptă. Și atunci când un bărbat spune că vrea o femeie simplă alături, cu siguranță nu la simplu se și gândește. Poate vrea o femeie care să iubească mult, care să prețuiască, care să fie alături. Dar genul ăsta de femeie deja a trecut prin lecții de viață și ca să o ai trebuie să o înțelegi la rândul tău. Atunci accepți sau mai cauți. Deși cu siguranță nu vei alege o romaniță dintre sute de trandafiri.

Toți bărbații spun: „vreau o femeie simplă.” Dar niciunul nu va alege o romaniță dintre trandafiri! – citat cu autor anonim

Foto: weareatlove.com