Tot ceea ce spunem se materializează! Iată două expresii magice care îți pot schimba viața

Cuvintele au putere! Convingerile care te conduc influențează asupra tuturor lucrurilor care au loc în viața ta. Dacă te gândești numai la rău și-ți faci mereu griji, așa și se va întâmpla – ai remarcat asta? Și invers – dacă începi ziua cu gânduri bune, cu dispoziție și cu o atitudine optimistă, restul zilei va fi la fel de pozitiv.

Există o tehnică psihologică care te poate ajuta mult. Poți influența realitatea în care trăiești, este suficient doar să alegi situațiile corecte. E simplu.

Expresii magice!

Sunt două expresii pe care este necesar să le folosești zilnic. Uneori le spunem fără să ne dăm seama, însă dacă o vei face conștient, rezultatul va fi și mai satisfăcător. Spune „Accept” dacă te gândești la evenimente pozitive și „Refuz” – dacă domină gândurile negative.

Vorbește în glas despre ceea ce vrei atât de mult, iar la sfârșit adaugă „Accept”. Această tehnică te va ajuta să ai o atitudine conștientă și serioasă față de scopurile și visurile tale, ca cu fiecare zi să te apropii tot mai mult către împlinirea lor.

Adaugă și expresia: „Amân toate obsacolele!” – vei mări efectul. Auto-sugestia este o practică puternică, iar oamenii care o folosesc realizează multe lucruri. Ai grijă la acțiunile tale și la cuvintele pe care le spui în fiecare zi. Conștient antrenează-ți gândurile, pentru că toate gândurile în cele din urmă se materializează.

Ești singurul responsabil pentru viața ta. Fii atent ce faci și gândește pozitiv. Acest lucru te va motiva să fii un om fericit.

Source :