Tot ce am dorit să-i spun fostului, care așa și nu a realizat ce reprezint

Știm cu toții expresia: prețuim atunci când pierdem. Este adevărat. La un moment dat fiecare dintre noi cade la pământ, dar apoi ne ridicăm. Unii mai greu, alții mai ușor.

Am căzut și mi-a fost foarte greu să mă ridic. Toată durerea pe care am dus-o în inima mea a fost provocată de tine – fostul iubit. De aceea am ceva să-ți spun…

Am înțeles pe cine am avut alături, pe când tu, cu părere de rău nu ai conștientizat acest lucru. E amuzant faptul că acum îmi scrii mai des, decât atunci când eram împreună. Doar că acum locul tău e ocupat, pentru că tu m-ai ajutat să-mi cunosc valoarea.

Cândva ți-am dăruit ce am avut mai bun, primind în schimb doar reproșuri. Acum știu ce greșeli să nu repet în viitor. Într-o relație totul trebuie să fie 50/50, dar nu 80/20. Reciprocitatea joacă un rol important în dragoste.

Datorită ție știu cum un bărbat adevărat trebuie să fie cu o femeie. Recunosc, îmi place să mi se ofere atenție. Oare cer prea mult? Oare ce bărbat nu-i place să ofere atenție unei femei frumoase care îi oferă același lucru?

Am fost cu tine mai mult decât trebuia. Iar adevărul e că asta m-a epuizat. Iar tu nu înțelegeai de ce rămân. Mie nu-mi era indiferent. Chiar dacă cei din jur mă credeau nebună, pentru că eram cu tine chiar dacă nu primeam nimic înapoi. Tu erai cel mai bun pentru mine.

Chiar dacă nu mi-ai arătat sentimentele pe care le aveai față de mine, mi-ai arătat ceva mai important: ce reprezint eu cu adevărat.

Mi-ai arătat că nu am nevoie de cineva ca să mă facă fericită, mai ales dacă acel cineva nu e fericit să mă aibă în viața lui.

Mi-ai demonstrat că într-o relație sentimentele nu sunt mereu reciproce, de aceea acum nu vreau să fiu pe locul doi.

Mi-ai arătat că uneori iubirea doare, dar durerea trece, chiar dacă poate dura mai mult decât mi-am imaginat.

M-ai făcut fericită, fiindcă mi-ai arătat adevărata valoare. Am realizat că sunt mai bună decât credeam. Tu ai conștientizat acest lucru, dar e prea târziu.

Sursa :