fb

Toate secretele intime ale tuturor semnelor zodiacale

Puțini astrologi ne vorbesc despre particularitățile intime ale fiecărui semn zodiacal. Iată care sunt acestea:

Berbec

Femeile din zodia Berbec iubesc puternic și adevărat. Pentru ele, iubirea este mereu pe primul loc. Atunci când se îndrăgostesc, sunt gata să își dedice întreaga viață.

În același timp, femeia din zoia berbec este foarte selctivă cu oamenii. Îi place întotdeauna să aibă ultimul cuvânt. Știe să își asume răspunderea pentru acțiunile sale și știe cum să aibă grijă de ea. În relație pot apărea mici neînțelegeri din simplul fapt că nu poate împărți puterea cu partenerul de cuplu. Chiar și când știe că a greșit, mândria nu-i permite să recunoască asta. Dar este și o fire optimistă, ceea ce o face plăcută pentru cei din jur. Îi plac foarte mult complimentele, îi place când ceilalți o adoră, când se mândresc cu ea. Este și foarte geloasă. Este persoana care știe să rezolve orice probleme, dar în același timp știe să rămână devotată, atrăgătoare și sigură pe sine.

Taur

Femeia-Taur, de regulă, are o fire liniștită, serioasă, nu face isterie din nimic. Devine agresivă și crudă când este provocată. Într-o relație așteaptă de la partener înțelegere și nu vrea ca el să profite de încrederea și loialitatea ei. Nu este o fire geloasă, nu-i place agitația și nu iubește să facă scene de gelozie. Deși rar se întâmplă, poate să își piardă cumpătul și atunci nu e de bine…

Femeia născută sub zodia Taur este foarte elegantă, feminină, are un stil aparte și știe cum să combine hainele când se îmbracă. Să te cerți cu Femeia-Taur nu este binevenit. Știe cum să își țină dușmanii la distanță și își arată indiferența și răceala față de ei. Este o persoană cu picioarele pe pământ. Știe foarte bine să aprecieze arta: merge des la muzee, teatre. Este o fire puternică și nu îi place să plângă ,să regrete și să piardă timpul fără sens.

Gemeni

Femeilor din zodia Gemeni nu le place să asculte de părerea cuiva. Femeia-Gemeni se poartă de parcă ar fi mai multe persoane într-una singură și se poartă absolut diferit, în dependență de situație. Mereu este gata să încerce ceva nou și să-și lărgească orizonturile. Ceea ce ar putea ucide relația dintre un bărbat și o Femeie-Gemeni este monotonia. Tot ce face Femeia-Gemeni este diferit și nou. Repede se îndrăgostește și repede se dezamăgește. Are nevoie de mai mult timp să aleagă persoana potrivită.

Femeia-Gemeni este foarte deșteaptă, romantică. Poate lucra mult, dar în același timp nu pune preț pe bani. Este femeia care învață din propriile greșeli și o ia de la început. De regulă, este o prietenă veselă, plăcută. Este gata să facă orice pentru persoana iubită: îi va oferi toată susținerea în orice. Gemenii sunt firi artistice, care au o imaginație bogată. Le place să descopere ceva nou.

Rac

Femeia-Rac este pasională, romantică și confortabilă pentru bărbatul ei. Este gata mereu să îl îmbrățișeze, să îl sărute, să îi gătească ceva gustos.Mereu are nevoie de atenție. Când simte că persoana iubită are careva momente mai dificile, femeia-Rac este gata să îl susțină cu orice. Nu îi place să își expună secretele din casă, mai ales felul cum decurge relația cu iubitul, dar dacă cel de lângă ea a greșit cu ceva, este foarte dur criticat. Dacă aveți o relație cu o femeie din zodia Rac, să șiți că nu vă va fi simplu,deoarece Femeile -Rac sunt sensibile, gingașe, timide și feminine. Dar pot ferbinți și agresive. Va trebui să depuneți efort ca să încercați să le înțelegeți. Deși ele urăsc să se poarte așa: urăsc să critice, să provoace, să arate nemulțumire. Femeia-Rac se urăște pe sine pentru că îi face pe cei din jur să sufere.

Este foarte geloasă. De aceea să nu vă jucați niciodată cu sentimentele lor. Vă poate ierta orice, dar nu și trădarea. De la iubire până la ură e doar un pas! Încă un moment important de care trebuie să țină cont bărbatul care iubește o femeie din zodia Rac este încrederea. Relațiile dintre voi pot fi perfecte, numai dacă nu și-a pierdut încrederea în bărbatul iubit

Leu

Femeia născută în zodia Leu este ca o piatră prețioasă, care are nevoie de dragoste și respect. Uneori îi sperie pe bărbați cu farmecul și strălucirea sa. Îi place să se afle în compania prietenilor. Dacă aveți un complex de inferioritate, atunci mai bine renunțați la ea, pentru că mereu este cea care atrage priviri din partea bărbaților. Poate iubi cu intensitate și pasiune. Femeile-Leu pot fi foarte bune, darnice și înțelegătoare. Doar că nu întotdeauna arată acest lucru.

Le place să audă complimente cu sens, nu vorbe spuse pur și simplu. Aceste femei nu sunt egoiste, nu sunt tare dornice de atenție, dar sunt ambițiose. Dacă vreți să fiți iubiți de o Leoaică, trebuie fie să o dominați, fie să îi îndepliniți toate plăcerile. Să îi arătați că puteți fi un bărbat bun la orice. Vă veți mândri cu ea și veți avea multe momente frumoas împreună.

Fecioară

Femeia-Fecioară din ziua de azi este cea care poate lăsa tot pentru un nou hobby, care pune preț mare pe onestitate. Toată viața și-o poate dedica căutării iubirii, iar când o găsește, este cea mai fericită. E unicul semn al zodiacului care permite să fii practic în viața de zi cu zi și romantic în particular. Fecioarele sunt femei hotărâte, dar nu pierd mult timp pentru a se gândi, a analiza. Este femeia care se bazează pe logică și minte. Are un gust rafinat în toate.

Fecioarele suferă de propria imperfecțiune. Sunt practice, rar își doresc ceva anume. Urăsc agresivitatea. Într-o relație caută armonie și liniște. Respectă mult iubirea platonică. Rar își arată iubirea în fața oamenilor.

Balanță

Dacă vreți în viața vostră o persoană cu care să vorbiți despre orice, alegeți-o pe femeia născută în zodia Balanței. Pentru ea comunicarea și susținerea sunt un lucru interesant. Femeile-Balanță sunt oamenii fericirii și ai echilibrului, sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Le este caracteristic bunătatea, prietenia, corectitudinea.

Balanțele iubesc să fie înconjurate de prieteni, să danseze, să se distreze.Mereu vor ști cum să își impună părerea fără să ofenseze. Prețuiesc frumusețea, inocența și sinceritatea. Nu fac rău intenționat cuiva. Unicul neajuns al femeilor născute sub semnul Balanței este nehotărârea.

Scorpion

Femeile născute sub zodia Scorpionului ascund o frumusețe aparte, pe care doar un bărbat atent o poate descoperi. Să admiri o femeie Scorpion este ușor, dar nu fiecare poate să o descopere. Femeia-Scorpion nu poate fi mințită cu complimente false. Ea poate părea gingașă și fragilă, dar cu adevărat este puternică, emotivă. Majoritatea femeilor născute în zodia Scorpion sunt adevărate regine, femei fatale și bune prietene. Nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură. Dacă nu știți cum să o cuceriți, nici nu vă va observa.

Dacă femeile Scorpion iubesc, sunt gata să ierte orice, mai ales dacă a fost ceva făcut prostesc sau neintenționat. Când iubesc, cel de lângă ele simte pasiunea și admirația.

Săgetător

Femeile Săgetător sunt sincere. Mereu vă vor spune ceea ce vreți să auziți într-un mod cinstit. Sunt mereu deschise spre comunicare. Urăsc minciuna. Sunt sarcastice, des se enervează și vă pot răni, având zâmbetul pe buze. Femeile-Săgetător sunt darnice, răbdătoare, știu să se facă utile.

Nu uită niciodată de cei dragi. Ele sunt cele care rămân cu prietene din copilărie. Sunt elegante, romantice. Când suferă, nu lasă să se vadă acest lucru, chiar dacă în suflet simt o rană adâncă. Au un simț al umorului bine dezvoltat și nu te plictisești niciodată în compania lor. Dacă o femeie-Săgetător ți-a intrat în inimă, nu o mai poți scoate de acolo.

Capricorn

Femeia-Capricorn mereu își face planuri de viitor și nu are frică de munca grea, cu condiția ca aceasta să-i aducă o condiție financiară bună. Este gata de orice pentru a avea succes. Este altruistă și modestă de felul său. Nimic nu o poate frânge. Mereu merge înainte să își atingă scopurile. Are destulă ambiție pentru asta.

Femeile-Capricorn sunt convingătoare, știu cum să își impună părerea. Își pot face o afacere practic de la zero, iar banii îi cheltuie corect. Pentru femeia-Capricorn contează foarte mult să fie înțeleasă și susținută. În acțiunile sale mereu este perseverentă și rezistentă.

Vărsător

Dacă se îndrăgostesc de cineva, e pentru totdeauna. Prețuiesc foarte mult libertatea personală. Au nevoie de libertate de a experimenta lucruri noi și de a-și lărgi orizonturile. Vărsătorul este semnul viitorului, al descoperirilor și al geniului. Dacă femeile-Vărsător nu au libertate, repede renunță. Sunt foarte bune sfătuitoare. Mereu vă vor spune adevărul, oricare ar fi el. Dar nici nu vă vor învăța cum să trăiți și ce decizii să luați.

Femeia-Vărsător este mereu plină de entuziasm. Este fire romantică și dacă s-a îndrăgostit, va cere mereu atenția bărbatului. Dacă vede că relația nu merge, nu va suferi și nu va plânge în pernă. Va pleca fără să privească în urmă. În jurul celor din zodia Vărsător mereu sunt prieteni. Majoritatea femeilor -Vărsător care au divorțat merg înainte și primesc încercările vieții așa cum sunt date. Nu încercați să descifrați secretele femeii Vărsător, doar iubiți-o.

Pești

Femeile-Pești sunt extraordinare. Le place când bărbatul le oferă atenție, când le spune cât sunt de frumoase și feminine. Comunicarea este foarte importantă pentru femeile-Pești. Sunt firi extrem de iubitoare și mereu sunt gata să își uimească persoana dragă. Știu când să poarte o lenjerie sexy și când să îmbrace o haină obișnuită. Știu cum să se poarte cu cei din jur, de aceea persoane dușmănoase nu există în viața lor.

Femeile-Pești sunt liniștite, dar în același timp le place să observe ce defecte și probleme are interlocutorul lor. În viața de zi cu zi iubesc confortul și duc un mod activ de viață. Nu își fac griji pentru ziua de mâine. Trăiesc azi, aici, acum. Când simt că trebuie să-și curețe gândurile de neîncredere și frici, își fac timp doar pentru sine. Fac totul pentru a avea grijă de cei dragi.

Source :

greatpicture