fb

Iată semnele evidente care demonstrează dacă un bărbat respectă femeia de lângă el sau nu

Respectul este mai mult decât atunci când el deschide ușa în fața ta sau mută scaunul în restaurant. E mai mult decât atunci când el vine la tine, în loc să te sune.

Respectul este mai mult decât cuvintele „te rog” și „mulțumesc”. Este mai mult decât bunele maniere și comunicarea amabilă cu chelnerul.

Respectul înseamnă să vină la mama ta cu flori, când e un eveniment important. Înseamnă să-ți propună să te conducă, atunci când știe că ai obosit. Înseamnă să te sune, nu să-ți scrie, atunci când vrea să vorbească despre ceva important.

Respectul înseamnă să-ți scrie mesaje, atunci când știe că-ți faci griji. Înseamnă să-ți spună totul, pentru că știe: tu ești cel mai important om din viața lui.

Respectul înseamnă să asculte părerea ta, chiar dacă nu este de acord cu ea. Înseamnă să te îndemne să spui ce simți, în loc să critice și să-ți reproșeze că nu ai dreptate. Respectul înseamnă comunicare și compromis.

Respectul înseamnă să se abțină să nu spună ceva aiurea atunci când vă certați.

Respectul înseamnă să accepte că nu vrei să faci sex în acea zi și să nu te sufoce cu îndemnuri. Înseamnă să înțeleagă că sunt lucruri care nu-ți sunt pe plac. Înseamnă să asculte atunci când spui „Stop!”

Respectul înseamnă să fie sincer cu tine, chiar dacă adevărul doare. Înseamnă să spună ce s-a întâmplat, chiar dacă îi este greu.

Respectul înseamnă să comunice cu tine la fel, de ești îmbrăcată atrăgător sau nu. Înseamnă să înțeleagă că nu tratezi o femeie după aspectul exterior, că cel mai importat e personalitatea ei.

Respectul înseamnă să te prezinte prietenilor și părinților în calitate de iubită a lui. Înseamnă să te apere, atunci când alții își permit să te insulte. Înseamnă să facă acele mărunțișuri care contează.

Respectul este la fel de important ca și dragostea, oricând. În acest mod el îți arată cât de importantă îi este fericirea și împlinirea ta. Dacă te forțează să faci ceea ce nu dorești, înseamnă că nu te respectă. Dacă te lovește, înseamnă că nu te respectă. Dacă te face să plângi nopțile, înseamnă că nu te repsectă. Dacă te înșală, înseamnă că nu te respectă. Iar dacă nu te respectă, înseamnă că nu te merită!

Source :