Toate femeile au două fețe. Prima față este bună, sinceră, caldă. A doua apare când cineva își bate joc de prima

Nu poți spune că toate femeile sunt bune. Sau că toate sunt rele. O femeie a fost și bună și rea la viața ei, asta o vezi după experiențele trăite, după caracter și după omul de alături. Unele care ani buni s-au dat drept femei de bani gata și-au găsit jumătatea și acum trăiesc liniștite, iubind și fiind iubite. Altele s-au ars de prea multe ori și din fete pline de viață au devenit doamne nesuferite pentru bărbați. Pentru că fiecare femeie are o poveste în spate. Una plină de fericire sau una cu multe dezamăgiri. Una nebună de tot sau mult prea singuratică. O femeie iubește până nu are motive să simtă ceva total diferit și tot o femeie e o scorpie atât timp cât nu s-a găsit cineva să o facă să iubească.

Toate femeile au două fețe. Două feluri de a fi. Două povești cu același personaj. Prima poveste e despre dragoste, despre cum femeia e gata să iubească total, despre încredere, despre un prezent trăit frumos. A doua e despre trădare, despre neîncredere, despre lecții învățate din mers și iubiri neîmplinite. Nimeni nu și-ar dori să fie un nesuferit pe viață, inclusiv femeile. Mai ales femeile. De asta la început orice femeie e iubitoare, caldă, de încredere. Ea e gata să fie fericită și să iubească un om pe care și l-a imaginat că este la fel de iubitor și grijuliu. Viața însă bate orice așteptare. Sunt femei cărora la dragoste li se răspunde cu dragoste și sunt femei care primesc reproșuri, înjurături și trântit de ușă drept răspuns. Sunt femei iubite și sunt femei de care unii își bat joc. După, nu sunt decât consecințele.

Cei care au întâlnit o femeie fără pic de dragoste sau o femeie gata să se vândă pe nimic să se întrebe ce a fost înainte. Sau cine a fost înainte. Ce relații a avut ea, ce bărbați, ce experiențe. Până și ce copilărie a trăit. Pentru că totul se leagă. Toate femeile au două fețe. Una e a lor, cea bună, cea nevinovată, cea de început. Alta e trecutul rămas în prezent. E doza de gelozie rămasă pe încredere. E bucata de trădare ruptă din fericire. E resemnarea femeii că doar așa poate fi deasupra nefericirii. Doar așa își poate demonstra că e gata să lase. Până nu are motive să simtă ceva total diferit și atât timp cât nu se va găsi cineva să o facă să iubească din nou. Pentru totdeauna.

Toate femeile au două fețe. Prima față este bună, sinceră, caldă. O doua apare când cineva își bate joc de prima. – citat cu autor anonim