Toată lumea vrea dragoste, dar puțini sunt cei care luptă pentru ea

Ai vrut să o iubești toată viața și să fie reciproc. Ai vrut să-l păstrezi alături și să te susțină. Ai vrut să o faci fericită. Ai vrut să te îmbrățișeze în fiecare dimineață. Ai vrut să construiți împreună. Ai vrut dragoste. Ai vrut să fie în doi. Dar ce ai făcut tu ca să fie anume așa?

Dragoste vrea toată lumea. Până și cel mai nemernic om de pe pământ vrea dragoste. Dar câți dintre cei ce o vor luptă în numele iubirii? Câți dintre ei ar trece dincolo de limite, ar demonstra, ar aștepta? Puțini! Pentru că-și imaginează dragostea ca un sentiment și nu întotdeauna ca o acțiune. Gândesc că e suficient să îmbrățișeze și să spună un „te iubesc”. Dar nu e așa. Sunt iubiri pe care le trăiești doar dacă îți depășești fericirea proprie și încerci să cauți fericire care se împarte la doi. Sunt oameni pentru care mai trebuie să și lupți, ca să-i ai aproape. Nu toate iubirile sunt la prima vedere.

Dacă a plecat nu înseamnă că e pentru totdeauna. Poate că ți-a dat timp să-ți refaci gândurile. Dacă el e mai rece nu înseamnă că așa vrea. Poate are nevoie de susținerea ta. Și dacă ați decis să construiți împreună, și dacă simțiți ambii că e dragoste, atunci tu ca bărbat trebuie să te implici și tu ca femeie trebuie să susții. Și ambii trebuie să luptați pentru planurile voastre de viitor. Doar așa merge, doar așa e posibilă o drtagoste pe viață. Restul sunt povești. Luptă, luptă pentru fericirea ta!

Toată lumea vrea dragoste, dar puțini sunt cei care luptă pentru ea!

Poza: inforsportal.com