Tipuri de săruturi pe care el le va ţine minte pentru mult timp

Sărutul este expresia iubirii, pasiunii şi atracţiei. Este o acţiune foarte intimă, care apropie oamenii. Chiar şi la nivel chimic, acesta face relaţiile mai trainice. El mai este şi o modalitate perfectă de a arăta cuiva ce simţi.

Conotaţia simbolică a sărutului diferă, în dependenţă de cultură. În cadrul unor culturi specifice, sărutul nu este doar un semn al dragostei, ci şi al prieteniei, încrederii, respectului şi chiar o modalitate de a te saluta cu cineva.
Următoarele 3 tipuri de săruturi sunt cele mai semnificative şi memorabile:

Sărutul pe obraz

Dacă acest sărut este scurt, el exprimă ideea de susţinere şi prietenie. Dar dacă el durează mai mult, el denotă o anumită afecţiune spirituală dintre cei doi.

Nu trebuie să subestimaţi valoarea acestui tip de sărut în cadrul relaţiilor, întrucât el poartă cu sine o sensibilitate frumoasă şi foarte specială.

Sărutul pe buze(persistent)

În acest context, vorbim despre sărutul dintre doi îndrăgostiţi. Acest sărut este cea mai bună modalitate de a arăta cuiva că este special pentru tine. Important este să-ţi uimeşti partenerul cu un sărut neaşteptat şi plăcut, înainte de a te duce la muncă.

Această metodă este potrivită și pentru cuplurile care se află într-o relaţie îndelungată. Ele sunt atât de obişnuite cu astfel de săruturi, încât o fac deja mecanic. Dacă ar lungi această obişnuinţă, măcar cu 5 secunde, ar simţi un efect mult mai puternic.

Îmbrăţişare + Sărut

Aici sunt valabile toate tipurile de săruturi. Chiar şi cele pe obraz, pe buze, pasionale sau erotice, toate au un efect amplificat, dacă sunt urmate de o îmbrăţişare puternică şi sinceră. Această combinaţie va reflecta la maxim cea mai pură afecţiune şi îi va lăsa persoanei dragi o stare extrem de plăcută.

Sărutul este o artă, dacă este consecința unei emoții puternice și sincere. Sărutați-vă cât mai des.

Sursa :