Tipul de femeie cu care bărbații refuză să facă cunoștință!

Există femei cu care bărbații ezită să facă cunoștință. De ce se întâmplă acest lucru? Există o soluție ca situația să se schimbe?

Primele lucruri la care se gândește o fată care nu obține atenție din partea bărbaților este că ea:

– nu este atrăgătoare;

– nu este interesantă;

– nu se îmbracă bine;

– este prea simplă, banală.

Această fată/femeie va considera că deține doar trăsături care sperie sau lasă indiferenți bărbații. Dar este acest lucru atât de simplu?

Dacă bărbații ar fi atrași doar de femeile perfecte, atunci când am privi în jur nu am vedea cupluri formate din bărbați și din femei atât de diferite fizic și spiritual.

Dacă bărbații ar avea nevoie doar de femei tinere, atunci nu s-ar căsători cu femei care au peste 30 de ani și mai mult. Nu am dreptate?

Astfel, putem spune că problema nu este în faptul că o femeie nu este atrăgătoare fizic sau nu este interesantă. Bărbații ezită să facă cunoștință cu ea din alte considerente.

Este important să înțelegem că aspectul nostru fizic este o reflecție a lumii noastre interioare. Este o proiecție a ceea ce simțim față de noi și ce ce vrem să transmite acestei lumi.

De obicei, fetele lipsite de atenție transmit următoarele mesaje:

– Bărbații întotdeauna mint, înșală și nu oferă nimic de valoare.

– Dacă cineva va ieși cu mine, mai târziu inevitabil va afla că sunt plictisitoare și mă va părăsi. Nu pot să las să se întâmple acest lucru.

– Cândva am fost implicată într-o relație din cauza căreia am suferit. Nu o să mai permit acest lucru.

– Bărbații s-au făcut leneși și își doresc ca femeia să poată să facă totul singură. Eu nu am nevoie de ei.

– Bărbații doar folosesc femeile, ca apoi să le părăsească. Toți fac la fel.

Acestea sunt doar câteva exemple care le determină pe femei să se izoleze emoțional, să se distanțeze și să aibă o atitudine negativă față de bărbați. Anume aceste atitudini negativiste influențează femeile să devină invizibile pentru bărbați.

Nu unele trăsături fizice sunt inacceptabile pentru bărbați, ci lumea interioară și ”mesajele” pe care le transmite o femeie. Principalul mesaj este întotdeauna: ”Nu trebuie să te apropii de mine”.

Ca să nu să se mai întâmple acest lucru trebuie să fii conștientă de ceea ce gândești și simți față de bărbați și să te schimbi.

Valorifică-ți lumea spirituală și vei deveni irezistibilă.

Sursa :