Tipul de femei, cu care bărbații nu vor să facă cunoștință

De la un timp încoace apar articole în care sunt scrise cum trebuie să fie o femeie adevărată. Nu știu în ce constă „femeia adevărată”, nici nu știu dacă există astfel de femei, în schimb știu că fiecare femeie are ceva de oferit și poate să iubească sincer.

Idealismul există doar în mintea noastră, a oamenilor. Fiecare om are calități și defecte. Fiecare dintre noi trăim diferite stări, care în timp le învățăm a le controla. Dorința de a deveni perfectă și a apela la diferite trucuri pentru a te schimba duce spre frustrări și ai putea deveni dependentă de confirmările celorlalți.

Cum este o femeie de nota 10? Femeia de nota zece se bucură de viață și se iubește pentru cine este ca ființă umană. O astfel de femeie se acceptă necondiționat, indiferent de situațiile pe care le trăiește pe parcusul vieții. Orice femeie are în societate mai multe roluri – rol de mamă, de iubită, de soție, de antreprenor, de specialist, uneori de amantă.

Foarte mult contează să ai capacitatea de a nu te identifica cu aceste roluri, pentru că în orice moment un anumit rol poate dispărea. De exemplu: dacă divorțezi, rolul de soție îți este luat. De accea, de fiecare dată trebuie să rămâi tu, indiferent de rolurile pe care le ai, ca mai apoi să nu treci peste o perioadă dificilă.

Femeile sunt diferite, dar ne unește un singur lucru: toate dorim să încăpem în blugii de la 18 ani, să avem sânii de la 20 de ani, să părem cu 10 ani mai tinere și să avem mereu energie. Totodată, mentalitatea față de vârsta femeilor diferă. Ca de exemplu: în Estul Europei, dacă o femeie a împlinit 30 de ani este bătrână, iar în vest femeile nu au această disperare a „tinereții veșnice”, sunt mult mai mult relaxate când vine vorba despre vârstă. Trebuie de știut că fiecare vârstă are farmecul său. Dacă ai avut 20 de ani, e normal să ai și 30, 40, 50 de ani.

Am scris o introducere mai detaliată ca să se înțeleagă, atunci când vrei să cunoști un bărbat nu contează vârsta, fiindcă nu anii sunt importanți în viața unui om, ci experiențele prin care a trecut. Sunt femei de 20 ani care uimesc prin a lor maturitate și femei de 40 ani care mai caută aprobarea celorlalți. Nu contează ce roluri ai avut în trecut, este important cum ai lăsat trecutul și felul în care ai ieșit dintr-un anumit rol.

Nu trebuie să apelezi la operații plastice, doar ca să devii perfecțiunea cuiva. Poți fi apreciată, chiar dacă ai unele imperfecțiuni. Chiar dacă ar putea fi dezamăgitor, dar aspectul fizic contează enorm. Prima impresie este creată în zece secunde și deja ne dăm seama dacă ne place de cineva. Da, frumusețea sufletului are o mare importanță. Doar că, trebuie să ai grijă de tine și să fii atractivă ca cel de alături să-ți descopere sufletul.

Cu ce tip de femei bărbații nu fac cunoștință? Independența dusă la extrem și orgoliul ar putea să îndepărteze un bărbat, în schimb feminitatea pe care o emană o femeie poate să atragă orice bărbat. Încrederea în sine are o mare importanță atunci când un bărbat vrea să cunoască o femeie.

Dependența emoțională, gelozia și vulnerabilitatea îl sperie pe un potențial cuceritor. O femeie care investește în
cultura sa generală, mereu va avea răspunsuri și replici într-o discuție cu un bărbat, iar acest fapt o face interesantă și dorită de a fi cunoscută. Educația, bunele maniere și bunul simț mereu au fost la modă.

Mary