Tipul de bărbat pe care îl meriți, potrivit semnului tău zodiacal

Indiferent de tipul de bărbat pe care îl cauți, un lucru este sigur: meriți tot ce este mai bun. Prin urmare, este util să știi câteva lucruri în avans despre un bărbat înainte de a-l cunoaște mai bine în viața reală. Află care tip de bărbat este cel mai potrivit pentru tine:

Berbec: Bărbat intelectual

Femeile Berbec sunt foarte independente și au o gândire analitică. Cel mai potrivit bărbat pentru o femeie Berbec este cel cu care să poată purta discuții intelectuale. Ea preferă partenerii sinceri și nu iubește să-și piardă timpul aiurea.

Taur: Bărbatul puternic

Femeia Taur iubește foarte mult să se alinte, să se răsfețe, pentru că pur și simplu adoră toate lucrurile frumoase până în cele mai mici detalii. Într-o relație, femeia Taur va căuta un partener devotat. Ea va căuta să întâlnească un bărbat cu care să trăiască în dragoste, pasiune și înțelegere. Este foarte important pentru femeia Taur ca bărbatul din viața ei să fie independent, pentru că nu este nimic mai atractiv decât bărbatul cu o voință puternică.

Gemeni: Bărbatul sincer

Femeia Gemeni întotdeauna vrea să încerce tot ce este nou. Este o fire aventuroasă și sociabilă, de aceea vrea să cunoască un bărbat care să țină pasul cu ea, indiferent ce se întâmplă. Femeia Gemeni visează să aibă alături bărbatul care să-și exprime opinia fără ezitare și care să aibă simțul umorului bine dezvoltat.

Rac: Bărbatul bun

Femeia Rac este foarte bună la inimă și foarte sensibilă. Într-o relație, femeia Rac oferă tot ce are, dar acest lucru nu înseamnă că bărbatul trebuie să profite de bunătatea ei. Ea vrea să cunoască un partener asemănător cu ea: sincer, corect, dispus să lupte pentru relația lor.

Leu: Bărbatul generos

Femeia Leu prețuiește persoanele care sunt gata să se sacrifice de dragul relației. Dacă persoana nu are aceste calități, relația dintre ei se va destrăma foarte repede. Femeia Leu caută un bărbat care să fia așa ca ea.

Fecioara: Bărbatul răbdător

Femeile născute sub acest Semn Zodiacal sunt foarte misterioase și inteligente. Foarte greu își deschid sufletul în fața cuiva, fapt ce îngreunează formarea unei relații. Femeia Fecioară are nevoie de un bărbat experimentat care să știe să aștepte, iar Fecioara va face tot posibilul ca răbdarea lui să fie justificată. Este foarte important pentru femeia Fecioară ca bărbatul din viața sa să-i sprijine deciziile.

Balanța: Bărbatul devotat

Femeia Balanță este o persoană foarte încăpățânată. Gândirea sa este mereu logică și mereu analizează orice situație prin care trece. Femeia balanță are nevoie în viața ei de un bărbat capabil să facă concesii, care să nu se teamă să vorbească despre lucrurile importante.

Scorpion: Bărbatul pasional

Femeia Scorpion este o persoană cu un temperament foarte puternic și pasional. De foarte multe ori i se întâmplă situații neplăcute și doar din cauză că mai întâi face și abia apoi se gândește la consecințe. Doar un bărbat pasional va reuși să construiască o relație frumoasă cu femeia Scorpion, întrucât ea caută o persoană veselă, răbdătoare, capabilă să facă față situațiilor.

Săgetător: Bărbatul seducător

Femeia Săgetător este o fire veselă și îi place să încerce lucruri noi. Ea preferă bărbații seducători, cu un bun simț al umorului. În plus, partenerul său nu trebuie să fie mai puțin activ decât ea, altfel totul între ei se va termina prea repede.

Capricorn: Bărbatul muncitor

Femeia Capricorn se deosebește de alte femei prin seriozitate și inteligență. Din acest motiv ea caută să cunoască un bărbat asemănător cu ea, lucru care îi va permite să găsească limbă comună. Femeia Capricorn caută un bărbat care să iubească să muncească, dar și să știe să se distreze. Într-o relație, ea vrea să se simtă în siguranță.

Vărsător: Bărbatul fermecător

Femeia Vărsător este foarte inventivă din fire, de aceea va căuta să întâlnească un bărbat fermecător și pasional. Este foarte important pentru ea ca persoana din viața ei să iubească să comunice, pentru că anume astfel de persoane sunt foarte încrezătoare.

Pești: Bărbatul romantic

Pe femeia Pește dacă ceva o deranjează, ea nu tace, dar imediat spune. Ea își dorește foarte mult un bărbat plin de compasiune, foarte grijuliu. Femeia Pește este fire foarte romantică, de aceea unui bărbat nu trebuie să-i fie frică să fie vulnerabil în fața ei.

Indiferent de semnele zodiacale, cel mai important este înțelegerea, respectul și iubirea pe care o poate oferi un bărbat. Atunci el va fi cel mai potrivit.

Sursa :