Tipul de bărbat cu care nu are rost să îți faci planuri de viitor

Vă cunoașteți de ceva timp, ieșiți împreună. Crezi că el este iubitul și partenerul tău. Nu aceeași părere are și omul de lângă tine. Există câteva argumente care te vor convinge că el nu își face planuri de viitor cu tine și nici nu are rost să te gândești la asta.

1. Ieșiți foarte rar împreună

El îți spune că se simte bine cu tine doar dacă stați acasă, pe canapea, priviți filme sau ascultați muzică, numai să nu ieșiți undeva în doi. Este un semnal de alarmă pentru tine. Poate că nu vrea să iasă din zona lui de confort, poate că nu are intenții serioase.

2. Nu te susține

Indiferent ce scop personal i-ai împărtăși, iubitul tău îți spune că te descurci și singură, că oricum tu decizi, el nu prea se pricepe. Este foarte indiferent de planurile sau visurile tale. Evită să empatizeze cu lumea ta, de parcă știe că nu va fi mult timp alături.

3. Nu-ți face complimente

Nici nu a observat când ai făcut o schimbare la aspectul exterior, sau când ai luat anumite decizii. Nu-ți face nici complimente. Ai putea crede că este un tip mai introvertit, că nu-și exteriorizează atât de mult emoțiile. Dar în alte ipostaze îl suprinzi că este foarte drăguț și grijuliu.

4. Aveți caractere total diferite

El este opusul tău. Deși se spune că extremele se atrag, în cazul vostru e vorba despre o nepotrivire de caracter bine evidențiată. Uneori nu înțelegi ce ai descoperit special la această persoană. El este înfuriat pe toată lumea, arogant și rece.

Tu în schimb preferi să vezi partea bună a lucrurilor. Încerci să îl provoci să fie mai empatic, dar trezești în el aceleași gânduri negative. Cum să construiești ceva frumos alături de un om care refuză să se apropie de tine, să fie mai bun?

5. El începe să te irite

Felul cum vorbește, cum doarme, cum aruncă șosetele sub pat, cum nu spală vasele după ce mănâncă. Toate acestea indică clar faptul că nu este un partener potrivit. Chiar dacă îl iubești, nu poți accepta anumite lucruri care sunt importante pentru tine.

Ai impresia că are doar așteptări și atât. Nu este dispus să ofere mai mult, să asculte, să înțeleagă necesitățile unei relații. Totul se întâmplă azi, el trăiește cu ziua de azi.

6. Nu aveți despre ce să vorbiți

Ambii puteți sta cu orele în telefon, fără să vă spuneți nimic. Nu vă întrebați cum a fost ziua fiecăruia, care sunt preferințele și dorințele. Încerci uneori să-l provoci să-ți vorbească, să-ți spună ceva despre trecutul său, dar se închide în sine.

7. Niciodată nu ți-a vorbit despre viitor

El niciodată nu a vorbit frumos despre viitor. Nu are o părere bună despre familie, despre căsătorie. Crede că toate sunt povești, insistă să nu-l mai presezi cu aceste subiecte. Nici vorbă despre viitorul comun, despre planuri în doi.

8. Fără ambiție

Nu vrea mai mult de la relația voastră, este perfect în regulă că acest rol de partener pasiv. Dar viitorul nu este doar despre asta. Te sperie gândindu-te ce se va întâmpla în câțiva ani.