Tipul de bărbat, cu care este periculos să fii într-o relație

De acești oameni trebuie să te ferești. Ei pot fi buni, drăguți, interesanți. Dar ei sunt oameni toxici, alături de ei este periculos să fii. Ei îți vor fura toată energia, picătură cu picătură, până nu va mai rămâne nimic, apoi vor merge mai departe.

Vampirii energetici sunt foarte egoiști într-o relație. Cel mai trist este că ei nu înțeleg că fac ceva greșit. Ei se cred cei mai buni, mai empatici și iubitori parteneri. Poate că au dreptate. Dar energia lor este toxică, acest lucru nu se schimbă.

Iată un scenariu posibil: el se apropie de o femeie, îi place de ea, se îndrăgostește de ea. Ea îl consideră un tip bun, îi răspunde cu aceleași emoții. El o ține de mână, o sărută pe frunte, îi oferă flori. Apoi se apropie și mai mult.

Ei o sună și îi scrie mesaje. Are grijă de ea, este cuceritor. El îi vorbește despre sentimentele lui, îi oferă și mai multă atenție. Îi scrie mai des, vrea să știe totul despre acea femeie. La un moment dat, femeia începe să se îndepărteze, are nevoie de spațiu.

El, dimpotrivă, intensifică gesturile, se întreabă ce se întâmplă. Oare nu este iubit cu adevărat? Ieri nu a răspuns la acel mesaj timp de jumătate de oră, astăzi iese cu prietenii în oraș. El devine gelos, chiar extrem de gelos.

Apoi femeia îi explică ce se întâmplă: „ești prea mult în viața mea”, îi spune. Nu, ea nu joacă un rol anume, ea nu vrea să se folosească de acest bărbat, ea nu are interese ascunse. Pur și simplu el este un vampir energetic.

O femeie simte acest lucru imediat

Ei are nevoie permanentă de atenție și aprobare. El caută iubire, cuvinte frumoase, admirație, sentimente puternice, experiențe duse la extreme. El este drăguț, deci trebuie să-i fie confirmat acest statut de favorit, de om iubit.

El oferă flori, deci trebuie să existe o reacție din partea femeii. El a trimis un emoticon, deci trebuie să există un răspuns din partea ei, preferabil cât mai rapid. Ea unde a fost, cât el se întreba disperat ce face?

La prieteni? Mai bine să meargă la prieteni împreună, chiar dacă nu îi cunoaște. O va conduce la serviciu și o va lua de la serviciu la ora exacta. Printre altele, o va verifica la fiecare jumătate de oră. Așa, din dragostea imensă ce i-o poartă.

În același timp, va cere dovezi de încredere, de iubire, de afecțiune. Dacă nu le va primi, va iniția o conversație serioasă, pentru că așa comportament nu este corect față de el. Mai simplu ar fi să se căsătorească și să facă mulți copii.

Acest bărbat pur și simplu sufocă emoțional o femeie. El are nevoie de tot mai multă atenție, el umple întreg spațiul omului de alături, fără a înțelege asta. El nu vrea să înțeleagă, el pur și simplu vrea iubire.

Dacă în lipsa omului de alături își este mai ușor să respiri, să fii, este un semn. Dacă tot timpul trebuie să explici, să comentezi și de fiecare dată te simți vinovată, este un alt semn. Dacă ești verificată la fiecare pas, este încă un semn.

Devii forțată să faci ceea ce nu te reprezintă

Îi răspunzi la mesaj nu pentru că vrei cu adevărat asta, dar pentru că știi că, în caz contrar, se va supăra mult, va deveni panicat, furios, îți va scrie alte o sută de mesaje. În același timp, ai senzația că mereu te doare ceva, că vrei să te detașezi de o greutate ce o porți în suflet.

Cadourile lui nu îți oferă plăcere. Zece ursuleți de pluș deja te deranjează. El te urmărește la fiecare pas, el îți verifică fiecare mișcare. Cel mai trist este că, dacă acest bărbat întâlnește o femeie care îi acceptă comportamentul, el repede se va plictisi.

El va dori să se atașeze de o altă victimă. Această sete pentru o nouă energie este inepuizabilă. Trebuie să te ferești de acest om, el poate fi drăguț și bun, dar totuși este un vampir energetic.