Tipologia partenerului perfect: iată genul de bărbat care într-adevăr merită a fi aşteptat!

Încetează să fii atât de obsedată de prima ta iubire, cu care nu mai ai nimic în comun. Încetează să îţi macini gândurile cu presupuneri, ipoteze şi speranţe referitor la fostul tău, care niciodată nu şi-a dorit nimic serios. Nu te mai lega spiritual de oameni, care reprezintă doar o posibilitate ipotetică în viaţa ta. Nu mai fi dependentă de iubiri mimate.

Aşteaptă un partener corect. Genul de persoană, care nu ar mai fi o presupunere dubioasă pentru tine, ci o convingere fermă. 

Vorbesc despre cineva care te-ar face să treci printr-o adevărată revoluţie spirituală. Cineva, care te-ar face să vezi o realitate mai frumoasă şi mai blândă. Cineva, care te-ar face să-ţi percepi viaţa absolut diferit.

Aşteaptă persoana care te-ar face să crezi că tu meriţi tot ce-i mai bun şi nici într-un caz mai puţin de atât.

Aşteaptă persoana care ţi-ar ADORA imperfecţiunile. Care ţi-ar săruta cu grijă rănile spirituale şi fizice, până în momentul în care le vei iubi şi tu. Care te va admira în întregime, aparte de orice cusururi aparente sau de profunzime.

Aşteaptă o persoană care are o privire plină de moralitate, grijă şi blândeţe. O persoană care ţi-ar atinge corpul şi sufletul cu o delicateţe şi cu o iubire necondiţionată.

Aşteaptă persoana cu care nu îţi va mai fi frică să te cerţi, pentru că ea nu va mai pleca din viaţa ta. Nicio ceartă nu-l va împinge să te ofenseze, să te facă să te simţi exagerat de suferindă sau solitară.

Aşteaptă persoana care ţi-ar spune că TU eşti puternică, dar în acelaşi timp ar face tot posibilul să nu te forțeze să demonstrezi puterea spiritului.

Aşteaptă persoana care ţi-ar spune că poţi avea încredere în ea. Aşteaptă omul în a cărui cuvinte poţi crede, cu adevărat.

Aşteaptă omul care te-ar face să preţuieşti momentele, experienţele, visele şi viaţa.

Aşteaptă omul care te-ar face fericită, pentru că asta meriţi!

Sursa :