Ține minte că fiecare om din viața ta se teme de ceva, iubește pe cineva și a pierdut pe cineva. Așa cum ți-e teamă, iubești și ai pierdut la rândul tău

Nu ești singura care a suferit. Nu ești singura care a iubit cu adevărat. Nu ești singura care a pierdut un om drag sau îi este teamă să-l piardă pe cel din prezent. Îmaginează-ți că cel care este acum alături de tine are același trecut, sau și mai grav. Gândește-te că la fel ca și mulți alții el a suferit, a fost părăsit sau dragostea pe care o credea pe viață nu mai este. Ține minte că nu ești singura care a trăit lecții de viață și nu daor tu vrei un viitor fericit.

Ține minte că fiecare om din viața ta are istoria lui, povestea lui, oamenii lui dragi, plăcerile sale ascunse și dorințele neîmplinite. Fie el bărbat sau femeie, a plâns cel puțin o dată în viață și a fost fericit cu adevărat lângă cineva. A regretat cum regreți și tu sau a mulțumit cu mulțumești și tu. Așa cu nu mai căuta să cauți o scuză în gesturile tale și o acuzație în cuvintele lui. Poate că tot ce îți spune e din dragoste. Sau poate că e suma lecțiilor învățate.

Ține minte că nu doar tu ai crezut în cineva și că mai sunt și alții ca tine care au oferit tot. Apoi au pierdut tot. Ține minte că dragostea e trăită diferit, dar oferă aceleași experiențe. Fericire în doi sau suferință. Împăcare sau neînțelegere. Prin asta ai trecut tu, dar și alții.

Ține minte că fiecare om din viața ta se teme de ceva, iubește pe cineva și a pierdut pe cineva. Așa cum ți-e teamă, iubești și ai pierdut la rândul tău. – citat cu autor anonim