Dacă doi oameni sunt predestinaţi să fie împreună, ei neapărat se vor regăsi

Atunci când cineva e în inima ta, niciodată nu o va mai părăsi. Se poate întoarce şi în cel mai nepotrivit moment, dar o va face.”

E greu de explicat asta. Mult timp am avut senzaţia că îmi lipseşte o parte din mine. Adesea mă trezeam în toiul nopţii şi mă gândeam la o mie de lucruri.

Poza noastră de pe frigider deja se decolorase. Locul nostru secret a fost vizitaţi de atâţia oameni. Mai este şi un anumit vin, pe care îl beau pentru că era preferatul tău. Oamenii au încetat să întrebe despre tine. Toţi, în afară de mine.

La fiecare aniversare mă gândeam să-ţi scriu sau să te sun, dar mă temeam că voi afla ceva ce nu voi fi în stare să suport. Mă temeam să aflu că nu ţi-a fost dor de mine.

Au trecut 5 ani. Cinci ani şi eu încă te mai văd în reflecţia mea. Văd ce m-ai învaţat şi modul în care m-ai iubit. Datorită ţie sunt altcineva acum.

Viaţa mea continua într-un ritm dictat de amintiri. 

Şi după s-a întâmplat ceva neobișnuit. Numele tău a apărut pe ecranul telefonului. Aşa cum mereu visam. Am simţit frică, fericire, speranţă.

Te-ai întors. O mică discuţie a trecut în planuri. Trei ore m-am tot pregătit în faţa oglinzii înainte să ne revedem. Mii de întrebări, însă nimic nu conta. Contai tu. Contam noi.

Când te-am văzut, am simţit că s-a reîntors acea parte din mine. Acum eram completă.

Anume tu mi-ai zis că iubirea adevărată nu se alterează cu timpul. Ea e suficient de puternică să confrunte timpul şi obstacolele. Mi-ai dat un motiv să cred.

Mi-ai dat speranţa să aștept că vom fi din nou împreună, că voi fi din nou fericită. Sunt.

Sursa :