Timidă, materialistă sau optimistă: află cine ești, potrivit semnului tău zodiacal

Descoperirea sinelui este foarte importantă. Găsirea unui reper în suflet, alegerea unor valori care te reprezintă, cunoașterea lumii interioare te vor ajuta să înțelegi cine ești și ce vrei de la această viață. Află cine ești, potrivit semnului tău zodiacal:

Berbec

Echilibrul este principala trăsătură de caracter a ta. Ai un set de valori care îți ghidează viața și felul de a fi. Acest lucru te ajută să faci față tuturor greutăților, să treci cu demnitate peste obstacole. Inteligența și agerimea îți sunt prieteni buni.

Dai dovadă de o empatie specială, capabilă să apropie oamenii. Ai și un simț al umorului unic, care trezește emoții pozitive în gândurile celorlați. Atunci când vorbești altora, ești ascultată, înțeleasă, admirată.

Taur

Ai un caracter puternic, o minte ageră. Știi foarte bine care este poziția ta în această lume, conștientizând greșelile, dar și calitățile. În loc să te plângi de probleme, preferi să găsești soluții. În loc să minți, preferi să spui adevărul.

Poți fi un prieten adevărat pentru oricine. Preferi să fii realistă, decât să trăiești din iluzii. Când este cazul, lași mândria și te concentrezi pe ajutor, pe găsirea unor soluții, pe dezvoltarea personală.

Gemeni

Pentru tine este important să simți omul, din acest motiv comunicarea cu el este esențială. Dacă înțelegi că are rost, mergi mai departe. Uneori ai nevoie de mai mult timp, pentru a aproba o nouă prietenie.

Se întâmplă să tratezi superficial o relație, tocmai din frica de a nu fi rănită din nou. Dar când te convingi că merită să mergi mai departe, te implici total, fără a devia în plasa iluziilor. Tratezi cu seriozitate omul care și-a făcut loc în inima ta.

Rac

Ești un familist convins. Pentru tine iubirea este vindecătoare, îți oferă toată energia, te provoacă să te implici total. Dacă te-ai atașat de cineva, nu îl vei trăda niciodată. Dacă simți că acolo este locul tău, nu vei dori să pleci niciodată.

Se îndrăgostește de inteligența unui om, de felul său de a fi, de Universul său. Suferi mai mult decât alții, atunci când ești trădată. Daăc înțelegi că are rost, nu ții cont de piedici și de riscuri, mergi până la capăt.

Leu

Uneori ai tendința să dramatizezi lucrurile, trezind reticență. Alteori ești foarte optimistă, motivând oamenii. Ai o formă de adaptabilitate de invidiat, poți să faci față oricărei conversații, fără a risca să pari caraghioasă.

Fecioară

Ai o carismă specială, o energie molipsitoare, fiind mereu bine dispusă. Motivația ta este de invidiat, fapt pentru care uneori îți faci cu ușurință dușmani. Când cei din jur au un comportament corect, când accepți un prieten în viața ta, ești de încredere.

Nu accepți să recunoști greșelile, deși greșești foarte rar. Urăști minciuna, jocurile ieftine. Ceri o atitudine corectă din partea altora, pentru că tu ești corectă în raport cu ei. Ai o bunătate de invidiat.

Balanță

Cauți echilibru în relație, cauți un partener sincer și bun, alături de care să poți trăi libertatea. Ai planuri mari, vrei să cucerești Universul, deci speri să ai aproape un om care să te înțeleagă și să te accepte așa cum ești.

Rareori te copleșesc emoțiile, rareori te lași purtată de val. Rațiunea este cheia deciziilor corecte pe care le iei. Chiar dacă uneori eșuezi, nu intri în panică, reușești să depășești cu ușurință problemele și situațiile complicate.

Scorpion

Știi să te bucuri de viață, știi să simți energia acestei lumi. Nu iubești singurătatea, din acest motiv cauți mereu să te atașezi de un om, de o poveste. În acest fel, riști să construiești o relație posesivă, să fii prea geloasă.

Ai nevoie de un impuls, pentru a trece la următorul nivel. Ai nevoie să suferi, ca să înțelegi și să înveți lecții importante. Eșecul te motivează, te face mai puternică.

Săgetător

Dacă ai o idee, vei face orice ca ea să devină realitate. Dar este important să te simți liberă în tot acest timp. Uneori ai un stil de viață mai dezorganizat, dar acest lucru nu te deranjează prea tare. Important este să îți poți controla emoțiile, să fii mai echilibrată.

Capricorn

Pasiunea este elementul cheie din viața ta. Vrei să trăiești pasional, să te dedici acelei cauze, să treci peste orice dificultate cu fruntea sus. Ești gata oricând să acționezi, nu îți place starea de amorțeală, rutina, monotonia.

Vărsător

Ești foarte atentă cu oamenii. Analizezi felul lor de a fi, găsești calitățile lor, deși preferi să nu te exteriorizezi prea mult. Chiar și atunci când te îndrăgostești, ai nevoie de timp pentru a te destăinui celuilalt. Te adaptezi ușor oricăror situații.

Pești

Ai demnitate și nu îți este frică să riști. Mereu te bazezi pe tine cel mai mult, ai valorile tale care contează. Îți faci totuși ușor prieteni, pentru că ai un spirit deschis și empatic. Libertatea este esențială pentru tine.

Sursa :