Timidă, materialistă sau optimistă: află cine ești, potrivit semnului tău zodiacal!

Întotdeauna există o șansă să devii mai bună, iar semnul tău zodiacal te poate ghida în direcția corectă.

Berbec

Are un caracter echilibrat. Este principială și niciodată nu cedează în fața dificultăților. Are un simț al umorului foarte dezvoltat și poate să anime orice atmosferă.

Este un interlocutor uimitor, foarte inteligentă și isteață. Este un ascultător bun, dar și un povestitor remarcabil.

Are așteptări mari de la persoanele dragi, dar niciodată nu va ezita înainte să sară în ajutor.

Taur

Femeia Taur are un caracter puternic și o voință de neclintit. Este materialistă, realistă și se află întotdeauna în căutarea adevărului. Nu îi place să se plângă despre problemele ei. Câteodată poate părea indiferentă.

Nu este mândră, știe să lucreze în echipă și să coopereze. Întotdeauna se îmbracă elegant și are o pasiune aparte pentru modă.

Este un prieten foarte loial. Își conștientizează imediat toate greșelile și lucrează asupra dezvoltării propriei personalități.

Gemeni

Femeia Gemeni duce o conversație cu o ușurință extraordinară, fie și cu o persoană necunoscută. Ea simte necesitatea de a relaționa și comunica cu alte persoane.

Deseori tratează o relație foarte superficial. Ea nu este adepta relațiilor serioase, deși nu poate fi acuzată de sentimente lipsite de sinceritate față de prietenii ei. Este destul de precaută cu oamenii, ca rezultat al multiplelor dezamăgiri.

Este realistă, nu privește viața prin ochelari roz. Se ghidează după logică și intuiție.

Rac

Este un prieten loial, care nu va fi capabil niciodată de trădare. Este destul de conservativă, nu îi va permite nimănui să îi critice sau judece deciziile.

Deseori eșuează, pentru că are tendința să ignore obstacolele.

Întotdeauna încearcă să impresioneze interlocutorul prin citate, constatări științifice, bancuri și povestiri haioase. Se simte în largul său chiar fiind înconjurată de oameni necunoscuți.

Leu

Femeia Leu este optimistă. În unele situații este foarte impulsivă, predispusă să dramatizeze totul. Este foarte perseverentă și nu va ceda în fața la nimic.

Din cauza impulsivității sale, nu își chibzuiește acțiunile. Câteodată neglijează interesele altor persoane în favoarea sa.

Se adaptează ușor oricărei situații. Este o parteneră de invidiat.

Fecioară

Este destul de temperamentală, energică și întotdeauna bine dispusă. Are toate calitățile pentru a obține succes: carismă și o motivație puternică. Este înconjurată de mulți dușmani, iar când este criticată pe nedrept, reacționează prin furie.

Ca și prieten este de încredere și sinceră. Foarte mărinimoasă și generoasă. 

Disprețuiește minciuna și ipocrizia. Ea niciodată nu va recunoaște că a greșit. Dar trebuie totuși de menționat că greșește foarte rar.

Balanță

Femeie Balanță ține la independența sa și este un liber cugetător. Nu îi va permite partenerului să manifeste gelozie sau să se arate despotic, altfel va înceta relația. Este foarte spontană, acționând sub puterea momentului.

Planurile ei sunt raportate la niște idealuri mărețe, pe care ea le identifică ca sensul vieții. Deseori eșuează și cu dificultate depășește o dezamăgire.

Este ghidată de rațiune și nu se lasă copleșită de emoții prea intense. Pentru că încearcă să supună totul logicii, îi este dificil să își exprime adecvat sentimentele.

Scorpion

Femeie Scorpion este plină de energie și știe cum să se bucure de viață. Nu suportă singurătatea. Îi este frică să admită faptul că poate fi singură. Este posesivă, de aceea și foarte geloasă.

Nu doar victoriile, dar și eșuările o stimulează și motivează. Ea are nevoie de prezența unei anumite tensiuni în viață. 

Se poate îndrăgosti la prima vedere, dar acest lucru va duce la o relație superficială. Mai degrabă ea poate fi dominată de un sentiment de exaltare, decât de dragoste.

Săgetător

Este generoasă, foarte sensibilă și emoțională. Este precaută, calculată și atentă. Îi este frică de singurătate. Are nevoie de afecțiunea și iubirea din partea persoanelor dragi.

Vrea să se simtă liberă. Este hotărâtă să transforme în realitate orice idee de-a sa.

Îi este dificil să își planifice și să își organizeze viața. Trebuie să învețe să își controleze emoțiile, pentru a fi mai echilibrată din punct de vedere psihologic.

Capricorn

Nu tratează viața ca pe un lucru ușor, de aceea este hotărâtă să depășească orice dificultate. Are o privire plină de pasiune – pasiune pentru muncă, pasiune în iubire și pasiune pentru viață.

Este întotdeauna în stare de alertă, pregătită să acționeze. Nu vrea să fie prinsă în rutină, de aceea poate face un gest spontan, care să îi schimbe viața.

Cu ușurință povestește despre planurile și ideile ei. Are o viziune realistă asupra lumii. Este foarte pragmatică.

Vărsător

Femeia Vărsător este foarte atentă cu oamenii. Într-o comunicare, tinde să evalueze obiectiv interlocutorul. Încearcă să demonstreze întotdeauna că este puternică și independentă. Deseori este impulsivă. Când este dominată de un puternic sentiment de pasiune, încearcă să ascundă acest fapt față de cei din jur.

Este plină de energie, deci și foarte carismatică. Câteodată poate părea prea încăpățânată și categorică în gândire.

Ține la stabilitatea lucrurilor și se adaptează mai dificil schimbărilor.

Pești

Îi plac obiectele scumpe. O bijuterie frumoasă îi poate ridica buna dispoziție. Ea este independentă și nu tolerează să îi fie constrânsă libertatea.

Este plină de demnitate și nu îi este frică să meargă la risc. Nu ascultă sfaturile altor persoane, întotdeauna acționează în raport cu propriile viziuni și principii.

Este înconjurată de mulți prieteni, care sunt întotdeauna gata să îi ofere ajutor, însă rar apelează la ei.

Sursa :