Testează-ți iubirea prin îmbrățișări oferite la timp, nu prin reproșuri aruncate în grabă

Atunci când dorești cu adevărat pe cineva în viața ta, trebuie să-ți asumi simplu fapt că nu mereu vor fi seri romantice, zile frumoase și gânduri bune. Vor apărea probleme și certuri. Iar acest lucru e firesc. Odată ce sunteți doi oameni diferiți este o normalitate să nu fiți mereu de acord unul cu altul. Cele mai trainice căsnicii și relații au trecut prin cele mai grele greutăți. Au fost ispitite și au cunoscut singurătatea. Oamenii pleacă și vin, dar dificultățile niciodată.

Cel mai ușor lucru e să reproșezi, e să arunci cu gunoi. De asta nu critica. Criticii sunt cei mai slabi oameni. Știu doar să găsească defecte. Sunt limitați și lipsiți de capacitatea de a evolua și de a fi creatorii propriilor vieți. Dacă i-ai pune să aplice ceea ce spun, nu vor putea, deoarece nu sunt în stare, nu pot să ducă cuvintele până la starea în care să fie aplicate. Prejudecățile și subestimările sunt în plus într-o dragoste sinceră. Fii omul care dă aripi, care ajută pe omul iubit să se dezvolte, să se descopere, nu cel care îl doboară și-l degradează.

Reproșurile spuse la întâmplare distrug cele mai frumoase povești de iubire. Iubirea, cât de puternică ar fi, nu poate rezista acolo unde sunt învinuri. Se face totul praf atunci când cei care trebuie să se iubească se înfruntă, se împotrivesc. Fii inteligent, oferă-i motive iubirii să rămână. Fă-o puternică și rezistentă cu ajutorul atitudinii tale și cu priorități de calitate. Fiecare ceartă las-o să se termine cu câte o îmbrățișare. Înlocuiește dezaprobările, pumnii dați de pereți, ușile trântite și cuvintele dure cu multe îmbrățișări. Comunicarea la timpul potrivit, săruturile și îmbrățișările sunt atât de importante pentru o relație frumoasă de dragoste.

Testează-ți iubirea prin îmbrățișări oferite la timp, nu prin reproșuri aruncate în grabă.