fb

Test psihologic unic: află ce frică ascunde subconștientul tău!

Cu siguranță ai frici de care ești conștient, dar fiecare persoană are unele temeri de care nu și-a dat seama. Este posibil nici să nu bănuiești despre existența lor.

Ce frici ai? Îți este teamă de șoareci și insecte? Ce lucruri îți provoacă neliniștea?

Privește atent la imaginea de mai jos. Primul lucru pe care îl vei remarca va desemna răspunsul la întrebarea: ”Ce frică ascunde subconștientul tău?”

Ce simbolizează cuțitul:

Îți este frică să nu te îmbolnăvești. Mai exact, te obsedează gândul că poți deveni victima unei boli incurabile. Mai ales te înfricoșează gândul unei morți subite.

Ce simbolizează omida:

Îți este frică de fantome. Această frică este numită fasmofobie. Un singur gând că poți fi urmărit de o fantomă îți tulbură liniștea. Ești nevoit întotdeauna să te uiți prin părți când ești singur acasă.

Ce simbolizează fluturele:

Cea mai mare teamă a ta este trădarea. Este foarte probabil că ai fost nevoit să înfrunți situații dificile în viață care au fost provocate de alte persoane. Mulți oameni te-au rănit și de aceea păstrezi distanța. Ai învățat să ții totul în suflet, să nu te destăinui.

Ce simbolizează mărul:

Îți este teamă de moarte. Nu este vorba neapărat despre moartea proprie. Te copleșește frica pierderii persoanelor dragi. Este posibil ca în trecut să fi pierdut o persoană apropiată. Eviți gândul la moarte și îl refulezi adânc în subconștient.

Source :

lifesek