Test psihologic fascinant care îți va dezvălui trăsăturile particulare ale feminității tale

Toate femeile au un farmec incomparabil, numit feminitate. Feminitatea este ceea ce ne face, cu adevărat, speciale. Ea este puterea noastră lăuntrică, care ne poate salva în orice situație sau perioadă complicată. Doar că trebuie să știm cum să folosim această armă impresionantă.

În acest sens, îți propunem un text psihologic, care te va ajuta să înțelegi care este tipul tău de feminitate și care sunt prioritățile și neajunsurile acestuia.

Alege una dintre aceste imagini:

Imaginea 1: 

Încerci să identifici partea pozitivă în toate fenomenele care te înconjoară și te definesc. Ești o persoană sensibilă, care tentează să reacționeze afectiv la orice gen de eveniment din viața ta. Refuzi categoric să privești lumea printr-o perspectivă dură a realismului și obiectivismului.

Trăiești prin senzații, prin vise și aspirații constante. Feminitatea ta te poate ajuta să faci lumea mai bună. De aceea, trebuie să fii loială principiilor tale personale și să nu permiți lumii înconjurătoare să-ți schimbe personalitatea.

Imaginea 2:

Te plictisești foarte rapid. Prietenii tăi s-au conformat cu acest fapt și încearcă, de fiecare dată, să te uimească cu o convingere sau o afirmație pe care nu ai știut-o până acum. Dar e complicat să o facă… Se întâmplă să procedezi incorect în unele situații.

Dar ai o fire flexibilă din punct de vedere psihologic, de aceea îți este ușor să ierți și să-ți ceri iertare. Încerci, în mod constant, să îți îmbunătățești percepția vieții. Ești optimistă și te bucuri de frumusețile vieții. Te detașezi foarte rapid de problemele trecutului. Trăiești cu ziua de azi și acest lucru te face cu adevărat fericită.

Imaginea 3:

Creativitatea și artistismul tău sunt la apogeu! Ești genul de persoană care poate găsi ieșirea din orice situație, fără dificultate. Preferi să ai încredere doar în tine însăți și să-ți rezolvi de sine stătător toate problemele. Niciodată nu ceri ajutorul nimănui pentru că ești foarte independentă și capabilă.

Ai abilități impresionante de leader, ai carismă și ești întotdeauna sigură în propriile puteri, calități care te vor călăuzi în drumul tău spre o carieră de succes.

Se întâmplă să uiți câteodată că mai ai nevoie și de o viață personală. Dar e bine și așa. Totul se va aranja la timpul potrivit.

Nu uita să ții cont de feminitatea ta!

Sursa :