fb

Test psihologic: alege silueta care ți se potrivește și află secretele caracterului tău

Acest test psihologic îți va spune despre caracterul tău. Trebuie să te uiți atent la imaginea cu siluete și să alegi una care îți pare mai atrăgătoare.

test

1. Imprevizibiltatea

Persoanele care aleg prima siluetă sunt spontane și imprevizibile. Ele vorbesc deschis despre ceea ce gândesc. Acționează exclusiv în conformitate cu propriile dorințe și pasiuni și își creează singure regulile vieții. Aceste persoane nu se lasă influențate de alții. Au răspunsuri originale la orice întrebare.

2. Simplitatea

Preferi stilul clasic. Ești o persoană simplă, care prețuiește liniștea și confortul. Dacă ai ales a doua siluetă știi să apreciezi ceea ce ai, deși poți fi și ambițioasă. Știi bine care sunt limitele bunei cuviințe și le respecți necondiționat.

3. Curajul

Ești o persoană curajoasă. Profiți de fiecare moment posibil pentru a-ți demonstra ție și altora că ești neînfricată. Nu te afectează critica altor persoane, pentru că întotdeauna ești concentrată pe atingerea unor scopuri. Cel mai des obții ceea ce îți dorești.

4. Rafinamentul

Dacă ai ales a patra siluetă, ești o persoană foarte rafinată. Îți plac lucrurile cu stil. Problema ta este că uneori poți fi superficială. Te axezi mai des pe aspectul fizic al unui lucru sau a unei persoane. Te dedici activităților pe care le realizezi și încerci să le faci cât mai calitativ.

5. Armonia

Eviți situațiile conflictuale și certurile. Ești în armonie cu propriul eu și cu Universul. Ești foarte sensibilă, dar știi să oferi atenția lucrurilor importante. Ești o persoană care iubește cu adevărat viața.

Advertisement

6.  Sinceritatea

Dacă ai ales ultima siluetă ești o persoană extrem de sinceră. Pentru tine este foarte important ca și persoanele din jurul tău să fie oneste. Spui ceea ce crezi și vrei ca și alții să facă la fel. Nu vei mai putea avea încredere într-un om din moment ce te-a mințit.

Source :

brainum