fb

Test psihologic: alege LUNA care te atrage cel mai mult și vezi ce înseamnă alegerea ta

Acest test are o exactitate uimitoare.

Luna este un simbol tainic și cu adevărat magic, care mai bine decât orice poate identifica unele aspecte importante ale vieții tale.

Privește imaginea pe care sunt reprezentate 6 luni, apoi alege una. Alege acea lună care te atrage cel mai mult și citește cu ce trăsături de caracter ea este corelată.

Luna nr. 1

Ești o persoană activă, orientată spre realizarea tuturor scopurilor

Poți fi caracterizată drept o persoană activă, optimistă, sigură de propriile forțe. Știi că trebuie să depui mult efort ca să obții ce îți dorești și să îți urmezi drumul.

Ești un om destul de materialist, întrucât consideri că bunăstarea unui om constituie stabilitatea materială.

Sarcina ta este să devii mai răbdător cu tine, pentru a nu te judeca prea aspru. Observă cum te tratezi când eșuezi, gândurile pe care le ai în acel moment. Începe să te respecți mai mult, să îți accepți nereușitele și începe să lucrezi asupra dezvoltării personale cu afecțiune și iubire.

Luna nr. 2

Ești o persoană pragmatică, bună la suflet, emoțională, care tratează viața cu rafinament

Nu ești un adept a materialismului, de aceea îți creezi o ambianță estetică și emoțională.

De multe ori nu ai simțul măsurii. Poți să privești un serial până dimineața, să asculți câteva ore neîntrerupt muzică, sau să mănânci prea mult fast food.

O să poți să trăiești o viață mult mai plină în culori dacă o să înveți să îți controlezi acțiunile și să îți organizezi timpul.

Luna nr. 3

Energic și sigur pe sine

Poți fi caracterizată drept o persoană curajoasă, care are un caracter foarte puternic. Vrei să simți propria valoare și însemnătate în această viață.

Ești omul care întotdeauna va depune efort să creeze condițiile potrivite pentru o viață fericită ție și familiei tale.

Percepi prietenia ca pe cave extrem de important, unde există afecțiune reciprocă. Ești necondiționat loial și îți este frică să fii trădat. Dar anume această frică de a fi trădat trebuie să dispară din viața ta. Trebuie să înveți să ai încredere în oameni, pentru că neîncrederea te epuizează emoțional

Ești o persoană destul de selectivă, de aceea nu trebuie să ai dubii dacă prietenii tăi sunt potriviți pentru a face parte din viața ta.

Ține minte că tot ce faci ți se va întoarce întreit. De aceea viața ta va fi mult mai liniștită și pline de momente frumoase, dacă vei învăța să ai încredere în oameni.

Luna nr. 4

Sensibil și mărinimos

Ești motivat de dorința să faci fapte bune și să ajuți alte persoane. Cu siguranță ești o persoană foarte bună, care este cointeresată în bunăstarea emoțională a altora.

Tu nu te relaxezi suficient și deseori uiți să ai grijă de propriile necesități. Din motiv că îți pasă prea mult de alții, deseori poți fi afectat de părerea celorlalte persoane.

Sarcina ta este să îți recunoști propria valoare și însemnătate. Ești o persoană foarte talentată și cu o lume interioară foarte bogată. Permite-ți să explorezi cine ești cu adevărat și să folosești resursele emoționale pe care le deții pentru a-ți construi un viitor frumos.

Când îi ajuți pe alții, să nu uiți să ai grijă și de tine. Ține minte că fericirea ta depinde de tine.

Luna nr. 5

Un explorator curios

Poți fi caracterizat ca o persoană cultă, nobilă, care descoperă lumea prin intermediul curiozității sale.

Observi și analizezi lucrurile din jurul tău, dar rămâi întotdeauna obiectiv. Ești destul de sociabil și binevoitor cu cei din jur, dar preponderent preferi compania persoanelor apropiate. De asemenea îți place și să petreci timp în singurătate, când poți să meditezi departe de oameni.

Trebuie să ai mai multă încredere în propria intuiție. Ai încredere în vocea ta interioară.

Ascultându-ți inima vei reduce fluxul prea abundent de idei. Numai în acest mod vei putea deveni fericit.

Luna nr. 6

O persoană calmă și armonioasă

Ești o persoană răbdătoare, care apreciază clipele liniștite ale vieții, când poți să te bucuri de micile plăceri și momente frumoase. Îți place să petreci timpul cu familia și cu prietenii în locuri cu o atmosferă plăcută și intimă.

Deși ești o persoană energică, eviți aglomerațiile de oameni și conflictele.

Nu te gândi atât de mult la viitor, pentru că devii prea stresat din această cauză. Înlocuiește toate gândurile negative cu cele pozitive.

Source :

infoniac