Tehnica celor 44 dorințe: cum să visezi în așa fel, încât aspirațiile să devină realitate

După ce vei citi acestui articol, există șansa ca visurile tale să se metamorfozeze într-o realitate extraordinară.

Acum există discursuri nenumărate la subiectul gândirii pozitiviste. Psihologii, psihoterapeuții și terapeuții psihomatici depășesc metaforele și fundamentează cursuri întregi de antrenare a gândirii corecte. Aș fi putut lua o abordare sceptică asupra acestui subiect, dar experiența mi-a arătat cât de minunate sunt, de fapt, aceste schimbări. Lumea, în sfârșit, devine mai fericită.

Ați observat că europenii își zâmbesc unul celuilalt, iar în Statele Unite oamenii necunoscuți comunică unul cu celălalt, făcându-și chiar complimente? Luând în considerație metamorfozele produse pe fundal mondial, oamenii au început să privească la ceea ce se petrece în jur, și nu doar sub picioarele lor. Și asta e minunat!

Și eu eram cândva tristă, în mod constant. Personalitatea mea era modelată, în sens negativ, de senzația aspirațiilor nesatisfăcute și dezamăgire… Nu am crezut niciodată că merit mai mult decât atât, că sunt capabilă să schimb lucrurile sau că viața nu e o dramă interminabilă.

Dar tot ce trebuie să faci este, pur și simplu, să deschizi ochii și să începi a lucra asupra personalității tale. Schimbările pot veni mai rapid sau mai lent, dar ideea e că ele vor veni în mod inevitabil!

Una dintre tehnicile care m-au ajutat extrem de mult, în acest sens, este tehnica celor 44 dorințe.

Deci, veți avea nevoie de o foaie și un pix.

Ce trebuie să faceți?

  • Notați-vă toate dorințele pe o foaie, indiferent cât de imposibile ar părea, de la 1 până la 44;
  • Citiți dorințele în toată ziua, timp de 44 de zile;
  • Citiți-le cu zâmbetul pe buze și tragere de inimă;
  • După trecerea a 44 de zile depline, ascundeți foaia într-un loc depărtat și recitiți lista doar când vă doriți să o faceți.

Recent făceam ordine prin lucrurile mele și am găsit una dintre aceste liste. Am scris-o 2 ani în urmă, iar 34 dintre 44 de dorințe au devenit REALITATE.

Celelalte 10 sunt în proces, dar nu mă dau bătută.

Nu lăsați mâinile în jos. Scrieți lista și urmați toți pașii necesari. Veți fi, cu adevărat, surprinși de efectul final.

Sursa :