„Te vreau înapoi în brațele mele, în ochii mei, pe pielea mea… îți vreau parfumul înapoi”

Bună, sunt eu, cel ce te poartă pe tine-n suflet. Acel bărbat ce s-a îndrăgostit de tine precum un adolescent, cu fluturi în stomac.

Îmi lipsești atât de tare, de parcă timpul rupe câte o bucată din mine cu fiecare secundă ce trece fără tine. Îmi amintesc atât de clar fiecare imagine ce am salvat-o cu tine în mintea mea, de parcă nici nu a trecut mult timp de când te-am văzut ultima oară.

Într-un aeroport… acolo unde sărutul meu ar fi vrut să-ți transmită că nu o să treacă mult pâna când o să ne revedem. Acolo unde nodul din suflet nu mă lăsa să-ți spun cât de intense sunt sentimentele mele pentru tine…

Nu aveam cum să descriu în cuvinte ceea ce simțeam în acel moment, pentru că nu le-aș fi putut găsi pe cele mai puțin dureroase decât se simțeau în mine. De parcă sufletul ar fi vrut să rămână acolo doar cu tine. Ceea ce s-a și-ntâmplat, o parte din el a rămas cu tine.

Fiindcă așa se simte aici, de parcă-s incomplet. Să-l porți cu grijă până mă voi întoarce! E dureros să te știu atât de departe acum când în sfârșit te-am gasit… și te-am căutat mult să știi, și te-am așteptat și mai mult.

Imaginea preferată cu tine este aceea când eram amandoi de mână și eram frumoși. De fapt, tu erai cea frumoasă, eu radiam doar frumusețea ce ai dezvelit-o în mine.

M-ai făcut să mă simt cel mai norocos bărbat pentru că doar eu eram acolo, doar eu eram acela ce împărțea cu tine acele zâmbete și priviri frumoase parcă desprinse dintr-un film cu doi nebuni ce abia s-au întalnit și se îndrăgosteau pentru întâia oară.

Mi-ai redat acel sentiment ce se stinsese în mine cândva, demult, acela de fiori pe tot corpul, acela de și inima simțea că nu mai este acolo doar sa bată.

Mi-ai intrat în suflet și-n minte și-n fiecare celulă de-mi dă senzația că te simt și când respir. Te ador și mi-e dor… de tine și atât.

Atât pentru că nu vreau nimic mai mult, te vreau pe tine! Te vreau înapoi în brațele mele, în ochii mei, pe pielea mea… îți vreau parfumul înapoi!

a.M.

Trimite și tu #PovesteaTA de viață – mesaj pe pagina de Facebook De Vorbă cu Tine. Pe cele mai reușite le vom posta chiar pe site.