Te vei rătăci în brațele multor femei și tot la mine te vei întoarce, regăsindu-te

Vei trăi fiecare cuvânt. Vei simți fiecare atingere. Vei porni să cauți fericirea în colțuri de gură când mă vei săruta și vei scrie cuvinte de dragoste pe spatele meu. Vei găsi toată nebunia în tot ce înseamnă „noi.” Îmi vei spune că sunt omul tău, că viitorul ți-l imaginezi doar alături de mine. Vei gândi perfect ce să-mi șoptești dimineața și seara. Și toate astea vor fi parte dintr-un scenariu de prost gust. În tot acest timp mă vei minți.

Apoi vei pleca să minți și alte femei. Vei găsi în mișcarea asta o plăcere, o stare de mulțumire cu propria atitudine de laș. Și vei găsi suficiente femei care să te creadă. Vei spune, vei atinge, vei convinge. Și vei relua de fiecare dată același truc ieftin. Dar într-o zi te vei plictisi de zâmbete false. Îți va fi insuportabil să accepți alături de tine o femeie pe care nu o iubești. Și atunci îți vei aminti de iubirea mea.

Vei ști că sărutul meu a fost sincer și susținerea mea a fost adevărată. Vei ști că te-am răbdat și ți-am iertat tot, pentru că te iubeam. Vei ști că nimic nu se compară cu serile în care pur și simplu ne plimbam, ținându-ne de mână. Vei ști că trecutul îți depășește stările din prezent și că ai vrea să întorci ce ai pierdut. Vei ști că mă iubești.

Te vei rătăci în brațele multor femei și tot la mine te vei întoarce, regăsindu-te. Doar că atunci eu voi fi în alte brațe…

Bianca.