Te tot întrebi de ce ai atât de multe probleme în viață? O parabolă emoționantă care te va ajuta!

O parabolă emoționantă despre viață:

Toate sufletele s-au strâns și stăteau la o masă. Atunci un suflet mai puternic și curajos a început să vorbească:

– Plec pe Pământ să învăț să iert. Cine mă ajută să realizez acest scop?

Celelalte suflete l-au privit cu compasiune și i-au spus:

-Acesta este unul dintre cele mai dificile lucruri de învățat. Unora nu le este suficient o viață întreagă. O să suferi din cauza acestei dorințe. Ne este atât de milă de tine, dar te vom ajuta neapărat.

Unul din suflete a spus: ”Sunt pregătit să fiu necondiționat alături de tine pentru a te ajuta. O să îți devin soțul. Aproape toate certurile în familie vor fi din cauza mea, dar tu mă vei ierta de fiecare dată”.

Alt suflet a răsuflat din greu și a zis: ”Eu îți voi deveni unul din părinți. O să ai parte de o copilărie dificilă, plină de neajunsuri. Când vei crește voi deveni conștient un obstacol în calea tuturor realizărilor tale, dar tu mă vei ierta”.

Al treilea suflet a spus: ”Eu voi fi unul din șefii tăi și niciodată nu te voi aprecia pe merit și voi avea o atitudine egocentrică față de tine. Dar cu toate acestea, tu vei învăța să mă ierți”.

Alte câteva suflete au fost de acord să intervină în destinul sufletului curajos pentru a-l provoca.

În acest mod fiecare suflet și-a ales un rol, și-a planificat fiecare acțiune și s-a pregătit să coboare pe Pământ.

Specificul fiecărui suflet este: odată cu nașterea el pierde memoria și doar foarte puțini își dau seama că tot ce se are loc în viață nu sunt întâmplări sau coincidențe. Fiecare persoană apare în viața noastră atunci când trebuie să învățăm ceva, niciodată acest lucru nu se întâmplă fără un sens.

Sursa :