Te regăsești pe tine în clipa când te pierzi în brațele cuiva

Nu ai cum să rămâi rece alături de omul iubit. Nu ai cum să închizi ochii și să te faci că nu auzi vocea omului drag. Nu ai cum să nu simți îmbrățișarea celui pe care îl iubești. Dincolo de toate grijile lumii și dincolo de trecut, de regrete și de nemulțumiri, e suficient să auzi un „te iubesc”, să te culci cuminte la pieptul lui și să uiți de toate. În clipa aia te regăsești pierzându-te în brațele lui.

Până nu-ți întâlnești sufletul pereche, nu ești decât o jumătate dintr-un întreg în căutarea fericirii. Apoi îl întâlnești pe el, omul tău. Apoi, cu fiecare sărut și cu fiecare cuvânt, înțelegi că te regăsești tot mai mult, că vrei să fii alături de acel om și că nimic nu ar conta dacă el ar fi mereu alături. Vrei să demonstrezi, să păstrezi, să lupți, să iubești. Și nu ai ceda niciodată, pentru că așa ai renunța la o parte din tine.

Înțelegi aceste emoții abia când le trăiești. Când știi că el simte la fel și că toate lecțiile de viață nu au fost în zadar. Ele te-au adus în clipa de acum. Ele te-au învățat să prețuiești. Și tu anume asta faci. Ești cea mai fericită femeie alături de cel mai norocos bărbat. E poveste? Nu, e dorința a doi oameni să construiască o fericire în doi. Atât.

Te regăsești pe tine în clipa când te pierzi în brațele cuiva.

Foto: favim.com