Te consideri o femeie înțeleaptă? 4 trăsături importante care te vor ajuta să verifici asta!

Există anumite trăsături-cheie ale femeilor, cu adevărat, înțelepte. Aceste trăsături sunt, de regulă, consolidate de o inteligență admirabilă, dar și de o moralitate nobilă. Află dacă ești sau nu o femeie înțeleaptă:

1.Nu te minți pe tine însăți

Niciodată! Nici măcar când e vorba de mărunțișuri. De ce? Pentru că ești conștientă că va trebui într-un sfârșit să iei atitudine și să-ți rezolvi problema.

Nu ești genul de persoană care să aștepte sau mai mult de atât – să cerșească ajutorul altcuiva.

2. Aparența ta are o formă fixă

Toți știu foarte bine că cele mai noi tendințe în modă nu te interesează. Ai un stil unic ce se armonizează perfect cu personalitatea ta.

Porți același parfum îmbătător ani de zile. Îți schimbi viziunile și profunzimea lăuntrică, dar nu și aparența fizică. De ce? Pentru că ești autentică, pentru că nu plagiezi alte personalități și pentru că ești înțeleaptă.

3. Nu te atașezi ușor de bărbați

Ești conștientă că bărbatul nu este centrul universului tău, așa cum nimic nu este, de fapt. Prioritățile tale se echilibrează într-o manieră logică și bine organizată, dar ele nu se zbat pentru primul loc.

Iubitul, cariera, timpul liber, hobby-urile: toate astea își au locul lor în viața ta… locul pe care l-ai prestabilit și care niciodată nu-ți va domina viața mai mult decât îi vei permite.

4. Ai un spirit analitic de invidiat

Niciodată nu uiți să vizsezi, dar preferi ca visurile tale să aibă forma unor scopuri care derivă din capacitatea ta de a analiza sobru circumstanțele existente și ambiția ta impresionantă.

Privești lumea printr-un spectru analitic incredibil, ești inteligentă și puternică. Viața ta e în mâinile tale.

Sursa :