Te-am cunoscut. Te-am iubit. Te-am trădat. Te-am uitat. Te-a păstrat sufletul meu. Te vreau înapoi. Regret

Am trăit cele mai mari povești de dragoste și de ele am încercat să mă debarasez cât mai repede. Apoi am regretat. Am cunoscut cele mai perfide și fără de încredere femei și pe ele doream să le păstrez. Apoi am regretat. Am vrut să primesc plăcere de la unele și să le uit pe altele și când am înțeles că asta nu mă reprezintă am plecat. Apoi am regretat. Am regretat că nu am făcut-o mai devreme. Și doar pe ea nu regret că am iubit-o. Și-mi pare rău că nu a fost suficient.

Am cunoscut-o întâmplător și nu întâmplător a rămas în inima mea. Dac-aș fi știut cât de mult avea să-mi pese, nu avea să o iubesc. Dac-aș fi știut cât de mult o voi face să sufere, mi-ar fi păsat de o mie de ori mai mult. Am iubit-o cum am știut eu și fără să simtă ea. Am fost rece. Am fost indiferent. Am trădat și mi-am văzut de libertatea mea prea des. Am înșelat niște așteptări. Am rănit. Am zis că eu sunt mai important. Apoi am plecat. Ce știam eu despre atașament?

Apoi timpul și alte femei m-au făcut să înțeleg că ea nu era doar o femeie trecătoare și nu o poftă de ocazie. Reușise să se cuibărească în inima mea și nu avea de gând să plece de acolo. Abia atunci am înțeles că am greșit și că nu am făcut nimic ca să-mi cer iertare. Abia atunci am vrut să întorc. Abia atunci gândul și sufletul meu o voiau lângă mine. Era târziu. Acum regret. Acum îndemn pe ceilalți să nu repete gestul meu. Iubiți sincer, iubiți acum, iubiți frumos. Atât.

Te-am cunoscut. Te-am iubit. Te-am trădat. Te-am uitat. Te-a păstrat sufletul meu. Te vreau înapoi. Regret!

Foto: viewy.ru