Te-ai îndrăgostit și ți-ai pierdut capul? Iată ce trebuie să faci!

Mai întâi hai să vedem ce nu trebuie să faci:

1. Să îți planifici imaginar viața voastră împreună

2. Să suferi de la gândul că poate nu te place

3. Să îl bârfești cu prietenele și să le povestești tot

4. Să visezi la el zi și noapte

5. Să îl suni sau să îi scrii din prima

6. Să aștepți cu nerăbdare să te sune sau să îți dea întâlnire

Probabil mulți dintre noi am trecut prin asta: am fost îndrăgostiți, am vrut să fim cu cineva, l-am visat, am căutat să ne vedem, dar el sau ea s-a îndepărtat, a dispărut. Abia v-ați împăcat cu situația și ați acceptat totul așa cum este, dar el apare din nou și vă spune că nu îi sunteți indiferentă și că nu poate fără voi. Vi s-a întâmplat?

E doar o lege a dragostei, a energiei. Când noi suntem prea implicați într-o relație, fie de dragoste, fie de prietenie, cumva îi furăm acelei persoane energia lăuntrică. În mod inconștient, această persoană începe la un
moment dat să se îndepărteze de voi, pentru a-și salva energia. Ar putea nici să nu-și dea seama ce i se întâmplă.

Ce ar trebui să faceți dacă v-ați pierdut capul după un bărbat? În primul rând ceva vă lipsește: atenție, dragoste, afecțiune. Fiindcă ruptura unui lanț se petrece anume în locul în care este un loc gol. Dacă femeia nu are grijă de sine, atunci ea încearcă să găsească în bărbat calități bune: să fie atent, să îi dăruiască atenție, timp ,cadouri. Dacă nu se prețuiește pe sine, va vedea în bărbat pe cel care o va prețui, care îi va aprecia calitățile ei importante. Ea vrea să fie pentru cineva sensul vieții.

Dacă nu este mulțumită de viața intimă, bărbatul o va atrage în primul rând ca și amant, care să știe ce ea vrea și cum să o facă să se simtă bine. Femeia va începe să își creeze fantezii că anume el este bărbatul care o va face fericită și anume de el are nevoie și doar el poate să îi ofere tot la ce ea visează. În primul rând femeia trebuie să umple golul din viața ei. Să găsească acel bărbat care îi poate oferi dragoste, atenție, plăcere, sentimentul de prețuire, sentimentul de bucurie de viață.

O reacție normală este atunci când împreună aveți sentimente reciproce, când vă este confortabil, plăcut împreună. Când nu doar dăruiți energie, dar o și primiți. Astfel ambii sunteți într-o relație plină de armonie. Iar dacă simțiți că mai aveți acele sentimente nebune, puternice, înseamnă că ceva nu merge bine și aceste sentimente vă pot distruge relația. Cu cât mai multă dragoste o să așteptați de la bărbat, cu atât mai tare el va fi indiferent.

Imaginați-vă pentru câteva secunde că sunteți împreună, că el vă iubește, împreună vă este bine și confortabil. Dacă simțiți în interior liniște și pace, puteți trece la următoarea etapă. Dacă simțiți o euforie numai de la gândul că sunteți împreună, atunci reveniți la început și gândiți-vă ce anume nu merge, unde este greșeala. Încercați să fiți pentru câteva secunde în momentul vostru de fericire, dar și să fiți cu picioarele pe pământ.

Ocupați-vă de propria persoană și bucurați-vă de toate. Chiar și de cele mai banale și simple lucruri: beți o cană cu ceai, mergeți la dansuri, întâlniți-vă cu prietenele. Cu cât va fi mai pozitivă energia necesară, cu atât mai puternici și mai atractivi bărbați veți găsi.

Dacă nu puteți nici gândi, nici dormi, dacă mereu sunteți euforică și doar zâmbiți, trăiți cu capul în nori, să știți că este foarte periculos și vă aflați într-o stare de anxietate, care vă poate distruge aceste relații. Îndreptați spatele și gândiți-vă că toată această energie negativă va pleca. Faceți asta până nu simțiți că vă este mai ușor și liniștit pe suflet. Veți simți o bucurie și un sentiment de ușurare, veți avea senzația că zburați.

Totodată veți rămâne ancorată cu picioarele pe pământ. Veți putea să vă faceți treburile și să vă bucurați de cele mai marunte lucruri. Cu cât câmpul vostru energetic este mai plin de energie pozitivă, de bucurie și de plăcere, cu atât mai ușor vă veți simți într-o relație cu un bărbat. Veți găsi un om echilibrat, nu veți mai simți că vă pierdeți capul. Doar veți fi liniștite, fericite și cu sufletul împăcat.