fb

„Tăticii” nu sunt sunt suficienți pentru toate

Într-o lume grăbită și cu multe lipsuri există Ea – cu kilograme în plus, e divorțată, are un copil și un trecut în spate. Poate e profesoară, doctoriță sau vânzătoare. Uneori suferă și e bolnavă. Trăiește cu visuri și iluzii care nu se vor materializa. Visează la un „tătic” care să-i rezolve toate problemele, să-i educi copiii și să o întrețină. Ea înlocuiește cuvântul „tătic” cu expresii de genul „bărbatul potrivit”, „susținătorul familiei”, dar ideea rămâne aceeași- crede că va apărea cineva care îi va oferi împlinire financiară, morală și niciodată nu va mai avea probleme.

Aceste idei sunt întreținute de cărți, reviste și emisiuni fițoase. Obosită, disperată și în continuă căutare, ea mai crede, mai visează. Nu dorește să conștientizeze faptul că bărbați bogați sunt puțini și nu sunt suficienți pentru toate femeile. Nu crede în această aritmetică, crede în toate în vorbele goale spuse la televizor sau scrise într-o oricare revistă. Se duce în cluburi și pierde timp pe site-uri matrimoniale, sperând că va apărea acel „tătic” care o va face fericită. În tot acest timp îi refuză pe cei care ar putea să o facă fericită.

Femeile din societatea noastră continuă cu aceeași tenacitate să fugă după acești bărbați ordinari cu bani. Încearcă să imite femeile bogate și cunoscute, astfel își pierd strălucirea și unicitatea. Ce au în schimb? Nimic. Doar pierdere de timp și visuri distruse. Dacă te regăsești printre aceste femei trebuie să înțelegi un lucru important: bărbatul bogat nu-și va face apariția, nu va fi tatăl copiilor tăi și nici nu te va susține. Nu aștepta să întâlnești un „tătic”, cea mai corectă modalitate de a obține succesul- e să crezi în tine.

via: cluber.com