Sunt unii bărbați puternici, deștepți și bogați, dar care au un singur defect: ei nu știu să prețuiască femeia de alături

Diferența dintre un bărbat puternic și un bărbat puternic și deștept e că cel din urmă știe că forța nu contează în momente de sinceritate, cât și în relația cu o femeie. El luptă pentru dragoste, decât să dea pumni în dormitor.

Diferența dintre un bărbat deștept și un bărbat deștept și cumpătat e că ultimul mereu va trece dincolo de mândria personală și va dori să aprecieze și înțelepciunea jumătății lui. El găsește refugiu în comunicarea cu omul drag, nu în propriile cuvinte deștepte.

Diferența dintre un bărbat bogat și un bărbat bogat și cu manierele la el e că ultimul nu va pune preț pe fiecare sărut, fiecare îmbrățișare sau fiecare emoție. El va ști să prețuiască femeia de alături și fiecare clipă petrecută cu ea.

Apropo, și femeile sunt la fel. Găsești femei frumoase, deștepte sau ambițioase și ajungi să te dezamăgești, ele fiind prea ocupate să-și demonstreze lor ceea ce mai puțin contează. Bărbații și femeile se complică atunci când vine vorba de elemente în plus, gen bani, cunoștințe sau putere. Fiind alături de cineva, marea parte dintre ei refuză să cedeze, să recunoască că simt ceva mult mai puternic, că vor să păstreze pentru toată viața. Așa reușesc să pună capăt unei relații care ar fi durat mult timp înainte.

Pentru că nu puterea unui bărbat îți va spune dacă va avea grijă de tine, nu deșteptăciunea lui îți va demonstra dacă te va înțelege și nu avuția lui îți va spune dacă va fi alături și în momente grele. Trebuie să treci dincolo de aceste mărunțișuri, dacă vrei să ai un om de suflet, unul bun și iubitor, unul care să te prețuiască. Pentru că anume calitatea de a prețui face diferența. O femeie care se simte iubită și înțeleasă nu va pleca niciodată de lângă bărbatul ei, pentru că atunci și ea va iubi. Atunci puterea, bogăția sau cunoștințele nu vor fi decât avantaje. Atunci el o va prețui.

Sunt unii bărbați puternici, deștepți și bogați, dar care au un singur defect: ei nu știu să prețuiască femeia de alături. – citat cu autor anonim

Foto: quotesgram.com