Sunt un bărbat de modă veche. Aleg să iubesc o singură femeie: femeia mea

Am iubit de prea multe ori ca să nu știu cum arată dragostea adevărată. Am suferit de prea multe ori ca să nu știu cum e să prețuiești un om. Am căzut și m-am ridicat: uneori aveam alături o femeie, alteori doar o margine de pat. Dar întotdeauna am trăit un moment de fidelitate alături de un om drag. Mi-am făcut din asta o lege, un etalon în viață: să iubesc o sigură femeie și tot cu o singură femeie să fiu. Nu am dat greș.

Nu am înțeles niciodată bărbații care aleargă după două femei odată. Sau i-am înțeles, dar le-am dezabrobat alegerea. E laș și incorect. Unde atunci e respectul de sine, unde mai e dragostea și dorința să oferi încredere și sprijin femeii iubite? Lucrurile frumoase vin de la sine întâi și apoi se extind spre omul de alături. Trebuie ăs fii împlinit cu tine, responsabil și corect ca să aștepți aceleași lucruri de la o femeie. Trebuie să oferi mai mult decât te aștepți că vei primi și atunci totul va merge fără a te forța. Trebuie să-ți iubești sincer sufletul pereche.

Nu există motive pentru a fi dimineață cu o femeie și seara cu alta. E același lucru și spune-l pe nume: spirit de curvă. Așa cum unele femei îndrăznesc să profite de bărbați, așa și unii bărbați au interese care se limitează până la bat sau în cel mai bun caz și o cină romantică. De ce să te vinzi și să propui cuiva să-l cumperi? Te înjosești singur. Pofte sunt multe, dorințe și mai multe, dar femei adevărate prea puține. Contează să cauți și în timp ce o faci să nu te pierzi, să nu te oprești la femei de bani gata sau femei de ocazie. Eu sunt un bărbat de modă veche: am ales să caut femeia vieții mele și să fiu doar cu ea. Și nu am greșit. Suntem fericiți.

Sunt un bărbat de modă veche. Aleg să iubesc o singură femeie: femeia mea.