Sunt oameni care se gândesc la noi înainte de somn…

Sunt oameni care se gândesc la noi înainte de somn. Sunt oameni care ne văd cei mai frumoși și deștepți. Sunt oameni care ar face orice de dragul nostru. Sunt oameni care ne acceptă cu bune și rele. Sunt oameni pe care nu îi interesează trecutul nostru, ei vor să cunoască ceea ce suntem acum în prezent. Sunt oameni care cred în noi, ne ajută să ne împlinim visurile. Sunt oameni care suferă și plâng împreună cu noi. Sunt oameni care lasă problemele lor și vin să ne ajute. Sunt oameni care ne iubesc în tăcere, care ar da orice ca să ne țină în brațe sau să ne sărute.

Dar tot acestor oameni le este frică să-și piardă prietenul, le este frică de consecințe. Pe lângă singurătate, cel mai insuportabil lucru e să iubești pe ascuns. Să plângi, să urli de durere în interiorul tău când îți vezi omul ce-l adori în brațele altcuiva. Iar cel mai dureros moment e când afli că te-a iubit și el, doar că ați fost doi fricoși și nu ați dorit să recunoașteți.

V-a fost frică să vă iubiți. V-ați mințit că sunteți simpli prieteni. De iubești, spune, tăcerea doare. Iubiți-vă, doar o viață aveți! Iubirea e cel mai frumos dar de la Dumnezeu. De ce să nu-l oferiți cuiva? De ce să nu vă bucurați de el?

Cu drag, Mary!