Sunt oameni care ne caută mult timp. Și-ajung lângă noi abia atunci când noi înșine suntem în căutarea altor oameni

E dificilă treaba asta cu căutarea omului tău. Cauți, cauți și când găsești îți dai seama că acel om a găsit pe altcineva. Și tot el îți spune că te-a iubit și ar fi fost atât de frumos dacă erai alături de el. Atunci nu-ți rămâne decât să păstrezi o amintire vie în suflet sau să regreți. Oricum, în ambele cazuri, rămâi nefericită. Și totuși de ce se întâmplă asta?

Niciodată nimeni nu va avea răspuns la întrebarea „De ce?” atunci când e vorba de momente nepotrivite și emoții neîmpărtășite în dragoste. Pentru că pentru fiecare e diferit. Unii vor căuta o viață fericirea, pentru că nu vor putea fi decât lângă un om pe care să-l iubească cu adevărat, alții vor lăsa de la ei și se vor atașa de un om cel puțin înțelegător și iubitor. Unii vor căuta liniște sufletească și alții fericire de moment. Toți însă vor dori să fie până la urmă reciproc. Iar reciproc nu este întotdeauna.

Sunt oameni care lasă alți oameni. Sunt oameni care cedează în ultimul moment. Sunt oameni care se bucură de amintiri. Sunt oameni care regretă cel mai mult. Sunt oameni care caută. Unii vor găsi, alții își vor învăța lecția. Unii vor înțelege că până și căutarea în dragoste își are deznodământul ei. Se întâmplă să găsești fără să cauți. Se întâmplă să cauți fără să găsești.

Sunt oameni care ne caută mult timp. Și-ajung lângă noi abia atunci când noi înșine suntem în căutarea altor oameni.

Foto: weheartit.com